Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A jelenségvilágon túl- Srí Niszargadatta Mahárádzs tanitásai

Ár:
4.500 Ft
Szerezhető hűségpontok: 226
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
Ebben a könyvben Srí Niszargadatta Mahárádzs tanításait olvashatjuk értő tolmácsolásban. Srí Niszargadatta Mahárádzsot (1897–1981) a XX. századi India egyik legnagyobb bölcsének tartják, akiben India évezredes szellemi hagyománya és élő bölcsessége hallatlan erővel és elevenséggel testesül meg. Neve immár fogalommá vált Indiában, sőt Nyugat-Európáb...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Ebben a könyvben Srí Niszargadatta Mahárádzs tanításait olvashatjuk értő tolmácsolásban. Srí Niszargadatta Mahárádzsot (1897–1981) a XX. századi India egyik legnagyobb bölcsének tartják, akiben India évezredes szellemi hagyománya és élő bölcsessége hallatlan erővel és elevenséggel testesül meg. Neve immár fogalommá vált Indiában, sőt Nyugat-Európában és Amerikában is.

Jelen kötet szerzője, Ramés Sz. Balszékar a Bank of India vezérigazgatóként ment nyugdíjba 1977-ben. Nem sokkal ezután egy folyóiratban olvasott egy bizonyos Niszargadatta Mahárádzsról, aki a hinduizmus advaita (kettőség nélküli) ágát tanította, amely mindig is erősen foglalkoztatta Ramést. Elment hát, hogy meghallgassa őt, és azonnal felismerte: megtalálta mesterét. Néhány hónap után már ő volt Mahárádzs napi beszélgetéseinek egyik tolmácsa, és napjainkban – már elmúlt kilencven éves – sokan őt tekintik Mahárádzs utódjának.

A jelenségvilágon túl című művében áttekintést nyújt a nagy bölcs tanításáról és tanítási módszeréről, a Mahárádzs és a látogatók között elhangzott beszélgetéseket véve alapul.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés