Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A kíváncsiság anatómiája

Ár:
4.200 Ft
Szerezhető hűségpontok: 210
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
A jelenleg Amerikában tanító, neves lengyel irodalomtörténész sok egyéb téma mellett az emberi kíváncsiság és gyűjtőszenvedély fordulatos történetét, az unalom filozófiáját és a látás/festészet közös kalandjait tárgyalja élvezetes stílusban és széles kultúrtörténeti hátteret kínálva. Eközben a szellemtörténet olyan hősei bukkannak fel többek között...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

A jelenleg Amerikában tanító, neves lengyel irodalomtörténész sok egyéb téma mellett az emberi kíváncsiság és gyűjtőszenvedély fordulatos történetét, az unalom filozófiáját és a látás/festészet közös kalandjait tárgyalja élvezetes stílusban és széles kultúrtörténeti hátteret kínálva. Eközben a szellemtörténet olyan hősei bukkannak fel többek között, mint Umberto Eco, Kierkegaard, William Blake és Derrida. Az először 1999-ben megjelent kötet egyszerre remek összefoglalója a posztmodern gondolkodásnak, valamint éles nyelvű kritikája is annak.

"Lehet, hogy az emberek mindig is unatkoztak, ám igazából az unalom mint kulturális tény csupán akkor tűnt fel, amikor áldozatai elkezdték saját unalmuk leírásával untatni a többieket. [...] Az unalom nem az emberi nyomorúság eltörölhetetlen jele, hanem olyasmi, ami lehetetlenné teszi az örömszerzést a Földön. Ne unatkozz, mondják a 18. századi filozófusok, és boldog leszel!"

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés