Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A verseny vége- A hálózati gazdaság hatása

Ár:
3.499 Ft
Szerezhető hűségpontok: 175
Várható szállítás: 2024. július 19.
A technológiai fejlődés, a digitalizáció radikálisan átalakítják a világgazdaságot, az üzleti életben a verseny és a versenyképesség fogalmai teljesen új alapokra kerülnek. Ennek hátterét jelentős részben a digitális platformok és a platformgazdaság térnyerése képezik, ahol megfigyelve a fogyasztók döntéseit és algoritmizálva az ügyfelek viselkedés...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

A technológiai fejlődés, a digitalizáció radikálisan átalakítják a világgazdaságot, az üzleti életben a verseny és a versenyképesség fogalmai teljesen új alapokra kerülnek. Ennek hátterét jelentős részben a digitális platformok és a platformgazdaság térnyerése képezik, ahol megfigyelve a fogyasztók döntéseit és algoritmizálva az ügyfelek viselkedését, a kereslet és a kínálat kapcsolódásának módjai formabontóan új kereteket kapnak.

A könyv szerzője, Cor Molenaar, a Rotterdam School of Management professzora, a marketing és a technológia összefüggéseinek egyik legtöbbet hivatkozott véleményformálója Hollandiában. Ebben a kötetében mind Ázsiára, mind a nyugati világra vonatkozóan amellett érvel, hogy az üzleti életben - a digitális ökoszisztéma kialakulásával - egyre több összeolvadás, egyre több partnerség jön létre, a határok pedig fokozatosan eltűnnek a szervezetek között.

Emellett a szerző a digitális átállás legfontosabb motivációit, mozgatórugóit és a változások indikátorait is feltárja. Mindez egyaránt érdekes és rendkívül tanulságos információként szolgál - legyünk akár vállalkozók, vállalkozni vágyók vagy akár egyszerű fogyasztók.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés