Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Állatkertek és vadasparkok Magyarországon

Ár:
4.800 Ft
Szerezhető hűségpontok: 241
Várható szállítás: 2024. február 29.
A Hazai úti célok turisztikai könyvsorozat legújabb darabja, tizedik kötete - az Állatkertek és vadasparkok Magyarországon - két fejezetre bomlik. Az első fejezetben a köztulajdonban lévő állatkerteket, a Magyar Állatkertek és Akváriumok Szövetségének tagjait mutatjuk be. Ezek a korszerű kertek nemcsak szórakoztató látványosságok, hanem az élővilág...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Hazai úti célok turisztikai könyvsorozat legújabb darabja, tizedik kötete - az Állatkertek és vadasparkok Magyarországon - két fejezetre bomlik. Az első fejezetben a köztulajdonban lévő állatkerteket, a Magyar Állatkertek és Akváriumok Szövetségének tagjait mutatjuk be. Ezek a korszerű kertek nemcsak szórakoztató látványosságok, hanem az élővilág megismerésének és védelmének kiemelkedően fontos műhelyei, és egyben a környezeti nevelés jelentős intézményei is.
Tekintettel arra, hogy a gyermekek számára ma már nem csak a távoli földrészek élőlényei, hanem a hazánkban honos vadállatok, sőt háziállataink is szinte ismeretlenek, könyvünk felhívja a figyelmet - Magán állatkertek, vadasparkok, állat- és élményparkok fejezet - vadasparkjainkra, valamint a sokféle állatot tartó kisebb-nagyobb állatparkokra. Ezek jó része indokolatlanul elenyésző publicitást kapott ezidáig.
A kiadó elsődleges célja az volt, hogy vendégcsalogató kiadványként a mai kornak megfelelő modern design és sok fotó segítségével ismertesse Magyarország 40 olyan helyszínét, amely országunk és földünk sokszínű állatvilágát mutatja be. Pontos leírást kap az olvasó történetükről, szerteágazó tevékenységükről és a bennük látható állatfajokról. Bízunk benne, hogy mindegyik nyitott érdeklődésű gyermekes család, kiránduló, nyaraló honfitársunk talál számára érdekes és megtekintésre érdemes állatkertet/vadasparkot a könyvben, amely a 2023. évi állapotokat tükrözi.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés