Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az eredményes iskolakezdésért 1. - érzékelés, észlelés, emlékezet, figyelem, gondolkodás

Ár:
1.870 Ft
Szerezhető hűségpontok: 94
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
Kiadói kód: PD-931
Iskola-előkészítő, képességfejlesztő feladatgyűjtemény a nagycsoportos óvodások részére készült, mely a sikeres és zökkenőmentes iskolakezdéshez ad segítséget. Nem könnyű az átmenet az óvodából az iskolába – de megkönnyíthető. Fontos, hogy mire a gyermek iskolába lép, a nem megfelelő részképességekből fakadó problémák megoldódjan...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Kiadói kód: PD-931
Iskola-előkészítő, képességfejlesztő feladatgyűjtemény a nagycsoportos óvodások részére készült, mely a sikeres és zökkenőmentes iskolakezdéshez ad segítséget. Nem könnyű az átmenet az óvodából az iskolába – de megkönnyíthető. Fontos, hogy mire a gyermek iskolába lép, a nem megfelelő részképességekből fakadó problémák megoldódjanak, mert így megelőzhetők a tanulási zavarok kialakulása.

Négy kötetből álló könyvsorozatnak az első kötete, az érzékelés, észlelés, emlékezet, figyelem és gondolkodás részképességeket fejleszti, több mint 120 feladattal. A feladatok tematikus összeállításánál szempont volt a játékosság, a fokozatosság, valamint az iskolai tevékenységek iránti érdeklődés felkeltése.

Célzottan, az iskolaérettséghez szükséges alapkészségek tudatos számbavételével, rendszerezésével összeállított feladatok: a formafelismerés-, azonosítás, az alak-háttér megkülönböztetés, a globális észlelés, a téri tájékozódás, az iránykövetés, a füzet első részének gyakorló anyaga. Ezek a feladatok az érzékelés, észlelés alapkészségek fejlesztését segítik.

A második egység feladatai a monotóniatűrésre, a figyelem-összpontosításra és az összehasonlításokra adnak fejlesztési lehetőséget. Az itt feldolgozandó a feladatok a figyelemfejlesztés képességét erősítik.

A harmadik részben az emlékezetfejlesztésé, azon belül a vizuális és auditív emlékezeté a fő hangsúly.

A negyedik fejezetben a soralkotás, az osztályozás, és az időrendi sorrend feladatai találhatók, melyek a gondolkodásfejlesztés képességterületei.

A kiadvány feladatai jól alkalmazhatók egyéni illetve kiscsoportos fejlesztésre, valamint az életkor szerinti következetes önálló gyakorlásra. A kötetben alkalmazott játékos jelek segítenek a négy fő fejlesztési terület közötti könnyű eligazodásban, megkülönböztetésben.

Ajánljuk azoknak a szülőknek, pedagógusoknak, akik segíteni szeretnék a gyermekek munkáját, de ahhoz is ragaszkodnak, hogy hasznos időtöltés mellett izgalmas, ám mégis gondolkodtató feladatokkal találkozzanak a leendő kisdiákok.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés