Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Készülj gyakorló csomagjainkkal az iskolakezdésre!

Készülj gyakorló csomagjainkkal az iskolakezdésre! A nyári szünet még javában tart, de az iskolára való felkészülést és ismétlést nem árt időben elkezdeni.

Az iskolakezdés mindig izgalmas időszak a gyerekeknek és szülőknek egyaránt, hiszen új kihívásokat és lehetőségeket tartogatnak. Gyakorló csomagjaink összeállításában tanárok segítettek nekünk, hogy a legjobb tankönyvek, gyakorlófüzetek és munkafüzetek kerüljenek bele. Így időt és energiát spórolhatsz, hiszen nem kell egyesével összeválogatnod a könyveket, mert webshopunkban és tematikus csomagjainkban mindent megtalálsz, amire csak szükségetek lehet a sikeres évkezdéshez. Minden korosztályra gondoltunk a kisiskolásoktól kezdve a gimisekig. Az alsós korosztálynak leginkább a anyanyelvi gyakorlókkal, - írás-olvasás, szövegértés, - és matematika füzetekkel, a felsősök és gimisek ezeken kívül kompetenciafelmérőket, természettudományos, és nyelvi gyakorlókat is megtalálnak.

 


Iskolára felkészítő csomag

A tanévkezdés az első osztályosoknak a legizgalmasabb, akik most először fognak beülni az iskolapadba. Az iskolára felkészítő csomagban olyan foglalkoztató és fejlesztő füzeteket találsz, amelyek játékosan, rajzolva ismertetik meg a gyerekeket a számok és a betűk világával. A mesélő fejtörővel pedig számos készséget fejleszthetünk, úgy, mint a mennyiség – és számfogalom, beszédkészség, szem-kéz koordináció, és a logikai képesség. Ezekkel a kiadványokkal könnyebbé és zökkenőmentessé tehetjük az óvoda és iskola közötti átállást.

 

 

 


Felvételi felkészítő csomag a középiskolára

A könyvcsomagot olyan általános iskolás tanulóknak állítottuk össze, akik hamarosan középiskolába mennek, és a központi felvételire készülnek. Izgalmas és meghatározó változás egy diák életében, hogy milyen középiskolában tölti ezeket az éveket, ezért különösen fontos. A kötetek a matematika és a magyar nyelv és irodalom felvételi minta – és gyakorolófeladatait tartalmazzák.

 

 

 

 


Gyakorló felső tagozatos általános iskolásoknak

Ebben a csomagban felső tagozatosok számára állítottunk össze matematika helyesírás és fizika gyakorló feladatgyűjteményeket. Hasznos lehet ezekből a könyvekből nyáron a már meglévő tudást felfrissíteni, de év közben is érdemes lehet belőlük gyakorolni.

 

 

 

 

 

Gyakorlócsomagjaink mellett bemutatjuk nektek azokat a jól bevált gyakorlókat és fejlesztő munkafüzeteket, amelyekből évek óta szívesen tanítanak a pedagógusok, és gyakorolnak belőle a tanulók. 

 


Ki(s)számoló 1. osztályosoknak

A Ki(s)számoló elsőtől negyedik osztályig elérhető, célja, hogy a tananyag fontos részét képező számítási feladatok megoldását készségszintűvé tegye. Kiváló otthoni gyakorlásra, vagy tanórai használatra. Az első osztályos munkafüzetben a tanulók elmélyíthetik tudásukat a 20-as számkörben, az összeadás és kivonás különböző típusaival, a geometriai mértékegység-átváltás alapjaival kapcsolatban. A Ki(s)számoló többi része ITT található.

 

 

 

 

 

 


Dínósuli

A DINÓSULI sorozat a Mozaik Kiadó tankönyveinek folytatásaként készült alsósoknak.  A munkafüzetek a tanórákra, napközibe, otthoni tanuláshoz, gyakorláshoz kínálnak játékos feladatokat, rejtvényeket. A vidám figurák, a rajzos feladatok a tanulást is könnyebbé teszik, a gyerekek szívesen veszik kézbe a kiadványokat. A kötetekben egyedi kód található, melynek regisztrálásával a munkafüzet digitális változata egy évig ingyenesen elérhető, ahol a gyermekek további játékos interaktív gyakorló feladatokat oldhatnak meg.
2. osztályosok számára két kötet érhető el: Összeadás-kivonás, illetve Szorzás-osztás címmel.
A sorozathoz elérhetők a Dínós jutalommatricák.

 

 

 

 


Hétköznapi szövegértés 1. 

Az Egyedül is ügyesen! sorozat kötetei a diákok mindennapi élethelyzeteiben felmerülő problémák magabiztos megoldására készítenek fel. A munkafüzetek témaválasztása komplex módon segíti a diákokat a tanult ismeretek életszerű alkalmazásában. A kötetekben a hétköznapi élet képi információi: ábrák, fényképek, rajzok feldolgozása révén sajátíthatók el a megértés, értelmezés módjai. A sorozat 1. kötete azoknak a tanulóknak készült, akik már tudnak önállóan olvasni. Tanórai használata az első évfolyam második félévében, valamint a 2. évfolyam első félévében javasolt.
 

 

 

 

 


Írjunk szépen, helyesen Sünivel!

A munkafüzet bőséges feladatot kínál az alapvető helyesírási ismeretek gyakorlásához, valamint az íráskészség fejlesztéséhez. A szerző által írt rövid történetek mesekeretbe foglalják a tananyagot, olvasásra serkentik a kisdiákokat. ITT találod a sorozat többi részét. 

 

 

 

 

 

 

 

Találd meg a megfelelő gyakorlókat:

Keresés