Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dinasztia- A New England Patriots története

Ár:
5.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 300
Várható szállítás: 2024. április 03.
",,A legrészletesebb és leglenyűgözőbb könyv, amit valaha írtak korunk legsikeresebb csapatáról."

A 21. század legnagyszerűbb sportdinasztiája, a New England Patriots teljes története.

Kevesen emlékeznek rá, de a New England Patriots sokáig az NFL egyik pofozógépe volt, a franchise egyetlen bajnoki címet sem nyert, kis híján csődbe ment, és közel...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

",,A legrészletesebb és leglenyűgözőbb könyv, amit valaha írtak korunk legsikeresebb csapatáról."

A 21. század legnagyszerűbb sportdinasztiája, a New England Patriots teljes története.

Kevesen emlékeznek rá, de a New England Patriots sokáig az NFL egyik pofozógépe volt, a franchise egyetlen bajnoki címet sem nyert, kis híján csődbe ment, és közel állt ahhoz, hogy St. Louisba költözzön. 1994-ben azonban minden megváltozott. Robert Kraft vásárolta meg a csapatot, majd nem sokkal később szerződtette Bill Belichick vezetőedzőt és az irányítót, Tom Brady-t. A legendássá vált párossal a Patriots minden korábbinál magasabb szintre lépett: tízszer jutott be a Super Bowlba, hatszor meg is nyerte a nagydöntőt, és a világ legértékesebb sportvállalkozásai közé emelkedett. A csapat húsz éven át uralta a ligát, ami egyedülálló az NFL történetében.

De hogyan épült fel a Patriots dinasztiája? És hogyan tudott két évtizeden át fennmaradni?

A bennfentes újságíró, Jeff Benedict a Dinasztia című könyvében a főszereplőkkel - köztük a csapat vezetőivel, edzőivel, játékosaival, a futballisták feleségeivel, sportorvosokkal, ügyvédekkel és még sok mindenkivel - készített több mint kétszáz (!) exkluzív interjú, valamint a nyilvánosság számára eddig ismeretlen hangfelvételek, dokumentumok és elektronikus üzenetek segítségével keresi a választ ezekre a kérdésekre.

Benedict sokéves kutatómunkával meglepő új részletekre derített fényt a titkolózásáról híres csapat belső működésének legapróbb részleteiről is. Az olvasók képzeletben beülhetnek abba a szobába, ahol Robert Kraft egy sereg ügyvéd és befektető eszén túljárva megvásárolta az együttest. Kiderül, mi hangzott el abban a telefonbeszélgetésben, amely során nyélbe ütötték minden idők legnagyszerűbb csereügyletét egy elsőkörös draftjogért cserébe, és azt is megtudhatjuk, hogyan zajlott a negyvenéves Tom Brady kezének műtétje a 2018-as AFC-döntő előtt.

A kötetből kirajzolódó teljes kép azonban még ezeknél az epizódoknál is sokkal érdekesebb. A csapat nagy menetelését Kraft, Belichick és Brady - mindhárman megszólalnak a könyvben - segítségével idézi fel a szerző, és közben minden eddiginél jobban megismerhetjük a három legendát is. Az NFL egyik leprofibb franchise-tulajdonosa szinte fiaként imádta Brady-t, mindvégig kiállt Belichick mellett, amikor népszerű és sikeres játékosokat kellett elküldenie vagy elcserélnie, és számtalan álmatlan éjszakát követően fundálta ki, milyen diplomáciai módszerekkel lehet két évtizeden át együtt tartani a kiváló edzőt és a fantasztikus irányítót. Arról is képet kapunk, hogyan viszonyul a zseniális szakvezető a játékosaihoz, és hogyan küzdött le minden olyan akadályt, ami a csapat sikerének útjában állt. Megtudhatjuk továbbá, mi az a szűnni nem akaró hajtóerő, páratlan győzni akarás és érzékenység, amelyeknek köszönhetően Tom Brady még negyvenes évei közepén is képes ilyen magas szinten futballozni.

A végeredmény ez a lebilincselő olvasmány, amely a dinasztia három kulcsfigurájának egyedülálló portréja, és a New England Patriots történetének minden korábbinál részletesebb feldolgozása."

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés