Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

El(t)érés - Hogyan alakítja a befogadás a tervezést?

Ár:
3.499 Ft
Szerezhető hűségpontok: 175
Várható szállítás: 2022. október 11.
A design, mint kreatív tervezésen alapuló gondolkodásmód és az innováció a 21. századi fejlődés egyik legfontosabb kulcsa. E szellemiség alkalmazásának hozománya pedig nem csupán a termékfejlesztés sikerében, pozitívabb ügyfélélmények szolgáltatásában vagy az ügyfélmegtartási arányszámokban mérhető, hanem a tervezés folyamatában résztvevő szakértők...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

Black Casual

Mild Bloom

Menny.:db

Leírás

A design, mint kreatív tervezésen alapuló gondolkodásmód és az innováció a 21. századi fejlődés egyik legfontosabb kulcsa. E szellemiség alkalmazásának hozománya pedig nem csupán a termékfejlesztés sikerében, pozitívabb ügyfélélmények szolgáltatásában vagy az ügyfélmegtartási arányszámokban mérhető, hanem a tervezés folyamatában résztvevő szakértők részéről is magasabb teljesítményt és inspirálóbb munkaközösséget eredményez.
Kat Holmes, a Microsoft Inclusive Design területének egykori főigazgatója, jelenleg a Google felhasználói élmények tervezéséért felelős egységének igazgatója, e kötetében arra hívja fel a figyelmet, hogy az emberi sokféleségen alapuló tervezési megközelítés révén és csapatépítési módszerrel képessé válunk kezelni még a mai VUCA (Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous), azaz változékony, bizonytalan, komplex és kevésbé egyértelmű világ jelentette kihívásokat is.
A szerző egy teljesen új szemléletet vezet be, melynek széleskörű alkalmazásával egyszerre nyílnak új távlatok az olvasók saját lehetőségeinek meghatározásában, a 21. századi tervezési kihívásoknak való megfelelésben és a dinamikus világ kezelésében egyaránt.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés