Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szurkolj az EB-n a magyar válogatottnak, és nyerd meg Marco Rossi dedikált életrajzi könyvét!

A focirajongók nagy örömére hamarosan itt az Európa bajnokság, ahol együtt izgulhatunk a magyar csapatért. Hangolódj a meccsekre a legjobb focis könyveinkkel, amikre most 15% kedvezményt adunk!

Akár a játékosok élettörténetei érdekelnek, akár a taktikai elemzések vagy a legendás mérkőzések történetei, itt mindent megtalálsz. Fedezd fel kínálatunkat, és találd meg a kedvencedet!

 

Nem csak kedvezményekkel, hanem egy szuper nyereményjátékkal is várunk a Facebook oldalunkon, ahol megnyerheted Marco Rossi önéletrajzi könyvének dedikált példányát!

 

Mit kell tenned, hogy megnyerd?

1. Kövesd be Facebookon a BookBox Hungary oldalát,

2. Válaszolj kommentben a kérdésünkre, és jelöld meg egy barátod, akivel együtt nézitek majd a meccseket.

KÉRDÉS: Melyik évben lett Marco Rossi a magyar válogatott szövetségi kapitánya?

 

 

 


 

Kiemelt ajánlataink:


Marco Rossi- Folytassa Mister!

Marco Rossi 2012-ben érkezett hazánkba, és a Budapesti Honvéd vezetőedzői posztját töltötte be, majd a felvidéki "magyar" csapatot edzette, a dunaszerdahelyi DAC 1904-et. Ez az út vezetett ahhoz, hogy 2018 óta a  magyar nemzeti válogatottat irányítja, és jó úton halad afelé, hogy a magyar futball újra visszatérjen a világ élvonalába. A könyv nem is arra vállalkozik hogy ezt eldöntse, hanem arra, hogy bemutassa Marco Rossi tanulságos életpályáját és buktatóktól sem mentes magyarországi diadalmenetét.

 

 

 

 

EB kalauz 2024- A magyar szurkolók nélkülözhetetlen kézikönyve

"Mire érdemes figyelni a nyári labdarúgó Európa-bajnokságon? Erre az egyszerűnek tűnő kérdésre ad számtalan választ Baumstark Tibor és Bán Tibor könyve, amely egyszerre futball-kisokos és útikalauz: a kötet sorra veszi - a helyszínen és a tévé előtt ülő szurkolóknak - a németországi Európa-bajnokság 24 csapatát, azoknak sztárjátékosait, edzőit és korábbi legendáit. Ezen kívül elmeséli a válogatottak Eb-történelmét, felvázolja a jelenlegi válogatottak taktikáját, valamint bemutatja a torna helyszíneit, látnivalóit és különlegességeit is. Aki magával viszi ezt a kötetet akár Németországba, akárcsak a távirányító mellé, biztosan máshogyan nézi majd az Európa-bajnokság mérkőzéseit.
 

 

 


6:3 - A meccs, amely örökre megváltoztatta a futballt

1953. november 25. A ködlepte Wembley-stadionban a futball szülőhazája és addig legfontosabb csapata, Anglia fogadta az ötvenes évek legizgalmasabb válogatottjának számító Magyarországot. Az angolok felé óriási volt az elvárás, hiszen addig még soha nem kaptak ki hazai pályán. A Magyarország-Anglia-futballmeccsre a birodalmi érzület utolsó fellángolásakor, II. Erzsébet megkoronázása és a Mount Everest meghódítása idején került sor. Az újságok már a találkozó előtt "Az évszázad mérkőzésének" kiáltották ki a meccset. 70 évvel később, a meccsnek a futballpályán messze túlmutató szimbolikus jelentősége is van. A 6:3 annak a találkozónak a részletes története, amely a játék alapjait megrengető következményekkel járt; nyugodtan kijelenthető: örökre megváltoztatta a futballt.

 

 


Olvasd a játékot! - Hogyan nézzünk focimeccset? 

Magyarország első közérthető futballtaktikai könyve a tévéből ismert három szakértő tollából. A könyv rámutat arra, hogy egy összecsapás tele van olyan részletekkel, amelyek első pillantásra láthatatlanok a legtöbb futballrajongó számára. Minden akciót döntések, stratégiák, taktikai és játékfilozófiai gondolatok határoznak meg. Világosan és közérthetően mutatja be, milyen - a szurkolóknak sokszor fel sem tűnő - finomságokon múlik egy-egy labdarúgó-mérkőzés végeredménye. Akár hétvégenként a tv-készülék előtt ülve vagy igazi megszállottként a helyszínen követed a focit, ez a könyv segít abban, hogy jobban megértsd a modern labdarúgást, és még inkább élvezd ezt a gyönyörű játékot!

 

 

 


Pető Péter: A futball soha nem érhet véget 

Ha van valahol demokrácia a futballban, Pető Péter könyvének lapjain mindenképp. Együtt játszunk Leo Messivel és a zempléni Lekvárral, fújjuk a sípot megyeiben és vébédöntőn Puhl Sándorral, nyírjuk a füvet a hatvani legenda Jani bácsival, és persze szurkolunk teli torokból Srí Lankán, Dunaszerdahelyen és az isten háta mögötti hátsó füvesen, fiatalon, öregen, súlyos betegen vagy épp vakon. Közben pedig elmélkedünk Amartya Sennel, Byung-Chul Hannal és TGM-mel igazságról, hűségről, közösségiségről, no meg Guardioláról, Marvel-hősökről és Mészáros Lőrincről a szerző korábbi futballszövegein építkező kötetének köszönhetően. Hát kell-e ennél ékesebb bizonyíték arra, hogy a futball minden?

 

 

 

Válogass további foci témájú könyveink közül: 

Keresés