Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kérdezze Gyógyszerészét! - Mit csinál egy gyógyszerész anyuka, ha beteg a gyermeke?

Ár:
4.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 250
Várható szállítás: 2022. október 11.
Ismered az érzést, milyen szülőként egy beteg gyermek mellett virrasztani? Átélted már milyen, amikor mardos a kétségbeesés? Mit adjak neki? Hogyan segítsek? Mi van, ha nagy a baj? Mikor forduljak orvoshoz? Érezted már milyen az, mikor erősnek és magabiztosnak kellene lenned, pedig azt sem tudod, mit csinálj? A neten talált tömérdek információ és "...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

Black Casual

Mild Bloom

Menny.:db

Leírás

Ismered az érzést, milyen szülőként egy beteg gyermek mellett virrasztani? Átélted már milyen, amikor mardos a kétségbeesés? Mit adjak neki? Hogyan segítsek? Mi van, ha nagy a baj? Mikor forduljak orvoshoz? Érezted már milyen az, mikor erősnek és magabiztosnak kellene lenned, pedig azt sem tudod, mit csinálj? A neten talált tömérdek információ és "jótanács" közül nem tudod kire hallgass?
Ezeket a lelki vívódásokat anyaként én is ismerem. Bár gyógyszerészként számos információval rendelkezem, rá kellett jönnöm, mennyire más az elmélet és a gyakorlat. Két gyermek anyukájaként úgy döntöttem, ötvözöm a gyógyszerészi ismereteimet a gyakorlatban átélt tapasztalataimmal, hogy egy jól használható, praktikus segédletet nyújtsak Neked.
A könyvemben gyakorlati tudást szeretnék átadni, ezért nagyon sok illusztrációt, videót és hanganyagot építettem bele. Meghallgathatod például, mi a különbség a száraz és a hurutos köhögés között, megnézheted milyen a lázgörcs, vagy, hogyan kell eltávolítani egy kullancsot.
Legyen e könyv házipatikád nélkülözhetetlen kiegészítője, amely támaszod akkor is, amikor mindenki alszik, vagy úgy érzed egyedül maradtál.
Szerezz egyet otthonra!
Mit nyújt Neked ez a könyv?
Gyakorlatias cselekvési tervet, akkor is, ha hirtelen kell a megoldás. Biztonságérzetet, mert mindig kéznél van. Betegség esetén, az adott részt elolvasva, azonnal tudni fogod, mit kell tenned. Megnyugvást, mert a félelmet mindig az ismeretlen szüli. Eligazodást a hatóanyagok és gyógyszerek között. Ismeretet a leggyakoribb gyermekbetegségekről. Tisztánlátást a számtalan kéretlen tanács és interneten keringő félismeret között. Hang és videóanyagokat, amelyekben meghallgathatod és megnézheted azokat a tüneteket, módszereket, amiket nem lehet máshogy körülírni. Miért jelent újdonságot ez a könyv? Mert széles eszköztárral kínál választ a kérdéseidre. Az infografikákból, táblázatokból gyors segítséghez juthatsz, a videók és hanganyagok pedig egyedülálló módon értetik meg veled azokat a dolgokat, amelyeket a leírásokból csak nehezen és félreérthetően tudnál értelmezni.

Olvasók véleménye:
"Minden otthonban a polcon kellene lennie!"
Béres Alexandra | fitneszedző, sportoló, édesanya

"Anikó ismertető anyagát hasznosnak, tartalmilag helyesnek, a fiatal szülők számára
szükségesnek tartom. A "babavárás" során megvásárolt kellékek között van a helye.
Ha lázas egy csecsemő, vagy gyermek, akkor már cselekedni kell, ezért érdemes
korábban elolvasni a könyvet. Balogh Anikó tanácsainak hitelességét igazolja, hogy
maga is kétgyermekes édesanya, aki a saját tapasztalataival egészíti ki gyógyszerészi
ismereteit. Ajánlom jövendő és már gyakorlott édesanyáknak, édesapáknak,
nagyszülőknek, védőnőknek."
Dr. Kampós Katalin | gyermekorvos, gyermekneurológus

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés