Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Labdarúgás és tudomány

Ár:
12.500 Ft
Szerezhető hűségpontok: 625
Várható szállítás: 2022. október 11.
A kötet a Puskás Akadémia és a Testnevelési egyetem közös kiadványa, amelyben a fejezetírok a labdarúgás különböző (tudomány)területeit mutatják be, elsősorban a hazai és a nemzetközi szakirodalomra alapozva, a nemzetközi korosztályos képzés kritériumainak megfelelően. A szerkesztők bíznak abban, hogy a könyv segítséget ad a labdarúgásban dolgozó s...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

Black Casual

Mild Bloom

Menny.:db

Leírás

A kötet a Puskás Akadémia és a Testnevelési egyetem közös kiadványa, amelyben a fejezetírok a labdarúgás különböző (tudomány)területeit mutatják be, elsősorban a hazai és a nemzetközi szakirodalomra alapozva, a nemzetközi korosztályos képzés kritériumainak megfelelően. A szerkesztők bíznak abban, hogy a könyv segítséget ad a labdarúgásban dolgozó szakembereknek, ezáltal hosszútávon is biztosítéka lesz a labdarúgás fejlődésének.

A könyvet az írók ajánlják az utánpótlásban és a felnőtt labdarúgásban dolgozóknak egyaránt. A fejezetek sokszínűsége biztosítja, hogy a labdarúgók, az erőnléti edzők, az elemzőedzők, a fizioterapeuták, a masszőrök mellett a testnevelőtanárok és az egyéb sportágban dolgozó szakemberek is hasznos, gyakorlatban alkalmazható ismereteket szerezzenek. Emellett jelenlegi és egykori labdarúgóknak, szülőknek, valamint a témakör iránt érdeklőknek egyaránt ajánlott a tanulmánykötet elolvasása.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés