Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lásd színes(b)en a világot! - 99+1 ajánlás a hétköznapokra

Ár:
2.590 Ft
Szerezhető hűségpontok: 130
Várható szállítás: 2021. május 13.
A harmadik könyvem nem a megszokott stílusban íródott. Kilencvenkilenc plusz egy ajánlást tartalmaz a mindennapokra. A humor talán csak a borítón köszön vissza: nem minden fehér és fekete. Legyünk nyitottak, türelmesek, megértők. Valószínűleg ezek a kulcsszavak, amelyek jobbá tehetik az életünket. Döntse el Ön, kedves Olvasó, melyik tanácsra esküsz...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

Black Casual

Bearytale

Mild Bloom

 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
590 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
590 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
590 Ft
Menny.:db

Leírás

A harmadik könyvem nem a megszokott stílusban íródott. Kilencvenkilenc plusz egy ajánlást tartalmaz a mindennapokra. A humor talán csak a borítón köszön vissza: nem minden fehér és fekete. Legyünk nyitottak, türelmesek, megértők. Valószínűleg ezek a kulcsszavak, amelyek jobbá tehetik az életünket. Döntse el Ön, kedves Olvasó, melyik tanácsra esküszik, mert "tanácsot meghallgatni kincset érhet. Megfogadni pedig nem kötelező".
K. T. Bernadett közgazdászként diplomázott csaknem két évtizede. Minthogy szeret tanulni - akár a saját kárán is -, elvégzett hát egy francia nyelvű tolmácsképzőt, ahol a szóbeli vizsgán tudott csak sikeresen teljesíteni. Angolul és olaszul valaha egész jól beszélt. Két gyerek mellett vállalta, hogy kitanulja a kozmetikusmesterséget, amiben persze azóta sem dolgozik, mindenki megelégedésére, noha kitüntetéssel végezte el a tanfolyamot. Ezt követően sok mindenbe belevágta a fejszéjét, persze már a legkisebb gyerek is kilencéves - a legutóbbi ötlete minden korábbit felülírt: aerobikedző és sportoktató szeretne lenni. Nagy valószínűséggel a férjét fogja szekírozni, azaz trenírozni.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés