Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lélekajtó - A belső világ impressziói

Ár:
2.200 Ft
Szerezhető hűségpontok: 111
Várható szállítás: 2021. április 27.
"Csaba Lilla: Lélekajtó - a belső világ impressziói című könyve továbbviszi a szerző előző két kötetében megkezdett lelkiség-vonalat, ám ezúttal még mélyebbre tekint a Lélek, a Teremtő, s az e kettőt magába foglaló belső világ útján. A sclerosis multiplex betegségben szenvedő író rendkívül magas színvonalú alkotása - nemzeti és egyetemes értékként ...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

Black Casual

Bearytale

Mild Bloom

 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
590 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
590 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
590 Ft
Menny.:db

Leírás

"Csaba Lilla: Lélekajtó - a belső világ impressziói című könyve továbbviszi a szerző előző két kötetében megkezdett lelkiség-vonalat, ám ezúttal még mélyebbre tekint a Lélek, a Teremtő, s az e kettőt magába foglaló belső világ útján. A sclerosis multiplex betegségben szenvedő író rendkívül magas színvonalú alkotása - nemzeti és egyetemes értékként - gyógyító forrásként szolgálhat nemcsak a szerző, hanem leendő olvasói, betegtársai számára is.

Sajnálatos tény, hogy jelenleg Magyarországon közel 8.000 sclerosis multiplexben szenvedő beteg - elsősorban fiatal nő - él.

A könyvhöz megható, egyben lélekemelő ajánlást írt Prof. Dr. Csókay András, Semmelweis Ignác-díjas orvos, Bevezető gondolatok a kötet világához címmel. A világhírű idegsebész méltatása szerint: A költők, írók csodálatos adottsága, hogy azokat az érzéseket, gondolatokat, melyeket mi - "egyszerű emberek" - hosszú oldalakon sem tudunk érthetően megfogalmazni, a költő és író akár egy versszaknyi részben, egy fejezetben pontosan megalkotja.
Az "egyszerű ember" nem képes "belátni" a mennyországba vagy akár a pokolba, vagy ha bele is lát, nem képes szavakba önteni, szemléltetni azt. Erre Csaba Lilla képes, mert igazi művész, aki az életének szenvedéseiben keletkezett teremtő energiáit sugározza ránk - Olvasókra -, melyből mindannyian meríthetünk. A mai modern evangelizáció leghatékonyabb módja, ahogy a jezsuiták evangelizáltak Kínában 500 éve. Nem beszéltek Jézusról, bibliáról. Hagyták, hogy kérdezzenek tőlük. Ez a kötet sem direkt módon evangelizál, de végig ott lebeg az "írások felett" a minket teremtő, szerető Isten. Akarva-akaratlanul is felismerjük a sorokban, és ez így nagyszerű, az Istent ma legtöbbször negligáló világunkban."

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés