Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lélektolvajok

Ár:
3.390 Ft
Szerezhető hűségpontok: 170
Várható szállítás: 2023. június 08.
Lana Evans élete tagadhatatlanul kisiklott. Kisvárosi munka, hónapvégi kuporgatás és képtelennek tűnő álmok. Ha mindez nem volna elég nyomasztó, egy éjjel rablótámadás áldozatává válik. Másnap, egy hulla pihen a nappalija szőnyegén és egy férfi áll az ajtajában, aki többet tud, mint amennyit elárul. Utazásuk összekapcsolódik, és lassan kiderül, hog...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

Joyous Christmas

Christmas Carol

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Lana Evans élete tagadhatatlanul kisiklott. Kisvárosi munka, hónapvégi kuporgatás és képtelennek tűnő álmok. Ha mindez nem volna elég nyomasztó, egy éjjel rablótámadás áldozatává válik. Másnap, egy hulla pihen a nappalija szőnyegén és egy férfi áll az ajtajában, aki többet tud, mint amennyit elárul. Utazásuk összekapcsolódik, és lassan kiderül, hogy életük nem a születéssel kezdődött, de halálukkal véget érhet.

"Persze mindez még senkit sem hatalmaz fel arra, hogy gyilkossá váljon. Bűnének terhe alól nem menti fel, hogy elméjén eluralkodott a szükség és a bosszú sötét barátsága. De a kérdés jogos: kinek a mércéje dönt a bűnök megítéléséről? És vajon jól van-e súlyozva? Ki fogja megmondani, hogy melyik élet ér többet a létezés serpenyőjén?
Aki számára a világot jelentette, másnak nem volt több, csak zsákmány.
Nos, ő nem tesz különbséget, így fajizmussal nem vádolható. Eszik csirkét, marhát, disznót, és ha kell, elveszi egy embertől a lelkét is. Semmi személyes, csupán evolúció."

A zsáner stílusjegyei egy nem mindennapi történetnek adnak díszletet. A szereplők gyönyörűen megírt, problémákkal tarkított mindennapjait - a múlt árnyékából vagy éppen lelkekből táplálkozva - titkok és élni akarás jellemzik. A sorok között ott van az élet furcsa körforgása...
Szendrey Máté, a Függőkert írója

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés