Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Megnyert gyermekkor- Neveljünk jó embereket! Mindfulness és békés kommunikáció

Ár:
4.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 250
Várható szállítás: 2024. szeptember 12.
Hogyan állíthatod meg a negatív generációs minták ismétlődését és teremthetsz olyan gyermekkort, amiben jó felnőni és jó szülőnek lenni?

Hunter Clarke-Fields a Megnyert gyermekkor sikerkönyv szerzője, mindfulness mentor és tréner. A jelenlét és tudatosság legfrissebb irányzatát és az empatikus kommunikációt egyesíti könyvében. Azt tanítja a szülők...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Hogyan állíthatod meg a negatív generációs minták ismétlődését és teremthetsz olyan gyermekkort, amiben jó felnőni és jó szülőnek lenni?

Hunter Clarke-Fields a Megnyert gyermekkor sikerkönyv szerzője, mindfulness mentor és tréner. A jelenlét és tudatosság legfrissebb irányzatát és az empatikus kommunikációt egyesíti könyvében. Azt tanítja a szülőknek, hogyan alakítsák ki elfogadó és támogató nevelési stílusukat, hogyan törjék meg a negatív generációs mintákat - jobb emberré válva és jó embert nevelve gyermekükből.

Egyetlen szülő sem tökéletes, és a nehéz vagy stresszes pillanatokban úgy reagálhatunk, hogy nem felelünk meg az ideális nevelésről alkotott képünknek - például kiabálunk. Nem akarjuk, de az előttünk járó generációk mintája működésbe lép. Veled is megesett? Nem vagy egyedül. Szülői reakcióink mélyen gyökereznek bennünk; önkéntelenül követjük szüleink, nagyszüleink, nevelőink mintáját. Ez itt a kérdés: hogyan lehet megállítani az ismétlődést és olyan szülővé válni, amilyen lenni szeretnél?

A Megnyert gyermekkor gyakorlati készségekkel segít kézben tartani a nevelés folyamatát - még a gyerekek legrázósabb dührohama idején is -, sőt konstruktívan és együttérzően reagálni. Amikor a gyerekek azt tapasztalják, hogy a szülő kedvesen és megértéssel fordul feléjük, megtanulnak maguk is kedvesen cselekedni. Ez a könyv alapvető útmutató, hogy saját "robotpilóta" válaszaid felülírása hogyan eredményez tartós pozitív hatást - nemcsak gyermekeid, hanem a következő generációk számára is. Megnyerhetjük a gyermekkort!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés