Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mr. Frost - A megtört szerető

Ár:
3.899 Ft
Szerezhető hűségpontok: 195
Várható szállítás: 2021. december 06.
"Egy érzelmileg túlfűtött történet, amely magával sodor és eléri a célját." - Kirkus Reviews

"Kifinomult, magával ragadó, okos és édes." - The Irish Independent

Korábban sosem gondoltam volna, hogy egyszer itt találom magam. De most mégis megállapodtam. Egy helyen, amit szeretek, egy házban, amit felújítottam; barátokkal töltve az időt, akiket im...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

Black Casual

Bearytale

Mild Bloom

Christmas Carol

 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
690 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
690 Ft
Christmas Carol doboz Christmas Carol doboz
690 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
690 Ft
Menny.:db

Leírás

"Egy érzelmileg túlfűtött történet, amely magával sodor és eléri a célját." - Kirkus Reviews

"Kifinomult, magával ragadó, okos és édes." - The Irish Independent

Korábban sosem gondoltam volna, hogy egyszer itt találom magam. De most mégis megállapodtam. Egy helyen, amit szeretek, egy házban, amit felújítottam; barátokkal töltve az időt, akiket imádok, és egy olyan munkával, ami teljességgel kielégít. Megbékéltem a múlttal, és most a jövőt alapozom.
Aztán Garrett Frost a szomszédba költözött.
Ő csökönyös és igazán szemtelen, a természet tomboló ereje, amely megzavarja az életem gondos rendjét. Felismerem a démonokat, amelyek kísértik őt; a fájdalmat, amely irányítja. Garrett minden szempontból kockázatos lenne, de sérülten még veszélyesebb. Félek, hogy túl törékeny vagyok ahhoz a viharhoz, ami benne dúl; túl gyenge, hogy legyőzzem a fájdalmat, ami sújtja.
De ő túlságosan elszánt... és túlságosan csábító.
Néha a remény túlszárnyalja a legfagyosabb pusztítást is.

A #1 nemzetközi bestsellerszerző, Sylvia Day briliáns visszatérésében egy vadonatúj, érzelmes és szívfacsaró, szenvedélyes, szerelmi történettel érkezik a magyar olvasókhoz.

Youtube videók

Vélemények

1.00
1 értékelés
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 1 / 5 csillag!
2020. 04. 06.
Bánom, hogy megvásároltam, mert óriási csalódás volt az egész könyv. A fülszöveg híú ábrándokat táplál azzal kapcsolatban, hogy milyen minőségű könyvet kapunk. Számomra az egész történet összecsapott. Ahogy az eseményeket bontakoztatja ki az író, az egyenesen tragikus. Összecsapott munka az egész és ugyanez jellemző a karakterekre is. Ahogy az ember elkezdi olvasni ezt a könyvet, nem hogy közel kerülne a szereplőkhőz, inkább eltávolodik. Az hogy becsöngetsz a vadonatúj szomszédodhoz és letámodod úgy, hogy előtte egyszer találkoztál vele futólag, majd pár nap alatt halálos szerelembe estek egymással...nálam ez a vicc kategória. A főszerepő hölgy szenvedése pedig egyenesen kritikán aluli. Az ember nem tud mást érezni iránta csak szánalmat. Összeségében, ahogy azt az elején is írtam, összecsapott az egész könyv szereplőstől történetesől...mindenestől.

Keresés