Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Olvasás-szövegértés felmérő feladatlapok 5. osztály

Ár:
1.050 Ft
Szerezhető hűségpontok: 53
Várható szállítás: 2024. március 06.
Kiadói kód: PD-517
Az Olvasás-szövegértés felmérő feladatlapok célja, hogy megfelelő jártasságot szerezz az ismeretterjesztő szövegekben rejlő információk megértésében és feldolgozásában. A feladattípusok folyamatos gyakorlása módot ad arra, hogy egyre pontosabban, egyre körültekintőbben oldj meg feladatokat. A változatos témájú szövegek olvasása a...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Kiadói kód: PD-517
Az Olvasás-szövegértés felmérő feladatlapok célja, hogy megfelelő jártasságot szerezz az ismeretterjesztő szövegekben rejlő információk megértésében és feldolgozásában. A feladattípusok folyamatos gyakorlása módot ad arra, hogy egyre pontosabban, egyre körültekintőbben oldj meg feladatokat. A változatos témájú szövegek olvasása alkalmat ad arra, hogy tágítsd látókörödet, bővítsd ismereteidet, érdeklődéssel fordulj a minket körülvevő világ valóságához. A szövegek tartalma nyitottságra, elfogadásra, a természeti értékek és az épített örökség megbecsülésére nevelnek.

A kötet két részből áll: rövid és hosszabb szövegeket tartalmaz. A rövid szövegek nem könnyebbek, hanem terjedelmüknél fogva rövidebb idő alatt lehet megoldani, így könnyebben illeszthetők pl. a tanítási óra egy-egy részletébe. A rövid szövegek olvasására, megértésére, a feladatok megoldására kb. 15-20 percet szánhatsz, míg a hosszabb terjedelmű szövegek feldolgozása kb. 35-40 percet igényel. A kötet szervesen kapcsolódik az Olvasás– szövegértés és a Sikeres lehetsz a kompetenciamérésben szövegértésből kiadványokhoz. A feladatsorok jól igazodnak az iskolai képzéshez, mivel az anyanyelvi kompetencia fejlesztését szolgálják.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés