Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szerelmek tavasza - Beethoven, a Brunszvik-lányok és más szívügyek

Ár:
4.800 Ft
Szerezhető hűségpontok: 241
Várható szállítás: 2022. október 05.
A bohém bécsi muzsikus, Ludwig van Beethoven, a regény főszereplője, mozgalmas szerelmi életével már a kortársak figyelmét is magára vonta. A martonvásári grófkisasszonyokról, Brunszvik Terézről és a húgáról, Jozefinről festett regénybeli kép ugyancsak különbözik az eddigiektől: valós, hús-vér nők életét és jellemét mutatja be, nem ítélkezik és nem...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

Black Casual

Mild Bloom

Menny.:db

Leírás

A bohém bécsi muzsikus, Ludwig van Beethoven, a regény főszereplője, mozgalmas szerelmi életével már a kortársak figyelmét is magára vonta. A martonvásári grófkisasszonyokról, Brunszvik Terézről és a húgáról, Jozefinről festett regénybeli kép ugyancsak különbözik az eddigiektől: valós, hús-vér nők életét és jellemét mutatja be, nem ítélkezik és nem idealizál.
A húszesztendős Brunszvik Jozefin kezéért Bécsben többen versengenek. A kérők közül Ludwignak, az ismét fülig szerelmes zongoratanárnak van a legkisebb esélye arra, hogy oltár elé vezesse őt. Igaz, a muzsikus személyes vonzerejének, művei varázsának sem Jozefin, sem nővére, Teréz nem tud ellenállni. Brunszvikék bécsi kirándulását egy martonvásári Beethoven-látogatás követi újabb érzelem-kitörésekkel és váratlan szerelmi kalandokkal.
Csakhogy Jozefinben a csillapíthatatlan láng nem a férjéül kiszemelt, nála harminc évvel idősebb grófért lobog, de nem is Ludwigért. Az ő különös kalandja, mely ebben a tilalmakkal teli világban csak a szerelmek tavaszán vezethet beteljesüléshez, küzdelmes életének legszebb pillanata lesz.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés