Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paulus útján- Pál apostol Európában

Ár:
12.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 650
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
Európa keresztény kultúrájú kontinens, és ennek egyik elsődleges oka Pál apostol. Aző szolgálatának köszönhetjük, hogy Júdea provincia egy kis zsidó szektájából - történelmi léptékben nézve szinte egy pillanat alatt - világvallás lett. Az apostol, alig több, mint egy évtized során, gyülekezetek sokaságát alapította az Imperium Romanum városaiban. e...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Európa keresztény kultúrájú kontinens, és ennek egyik elsődleges oka Pál apostol. Aző szolgálatának köszönhetjük, hogy Júdea provincia egy kis zsidó szektájából - történelmi léptékben nézve szinte egy pillanat alatt - világvallás lett. Az apostol, alig több, mint egy évtized során, gyülekezetek sokaságát alapította az Imperium Romanum városaiban. erről a munkáról, és Paulus négy nagy útjáról a Biblia Apostolok cselekedetei c. könyve ad részletes beszámolót.

Fotóalbumunk készítésekor e korszakalkotó és történelemformáló utazások európai színtereit kerestük fel: Görögország, Kréta, Málta, Szicília és Itália tájait. Itt jártuk be a Pál szolgálatával kapcsolatos megannyi várost, tengeröblöt, romot, ezerarcú vidéket.

Keljünk hát most útra, kövessük Európa-szerte Krisztus apostolát! A széltől, kabócaciripeléstől és tengermorajlástól kísérve, induljunk el Paulus nyomán, a Via Egnatia és Via Appia ősi útjain, a Földközi-tenger ösvényein!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés