Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sasok közt a galamb- Zrínyi Ilona életregénye

Ár:
2.900 Ft
Szerezhető hűségpontok: 146
Várható szállítás: 2024. június 05.
Mindenki azt hiszi, hogy grófkisasszonynak lenni a világ legjobb dolga. Hát még, ha az ország egyik leggazdagabb családjába születik! Mindent megkaphat, amit csak szeme-szája megkíván, csak egyet nem: a szabadságot. Megszabják, mit kell tudnia, hogyan beszéljen, viselkedjen, milyen ruhát hordjon. Ez bizony nem könnyű egy okos, akaratos lánynak, még...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Mindenki azt hiszi, hogy grófkisasszonynak lenni a világ legjobb dolga. Hát még, ha az ország egyik leggazdagabb családjába születik! Mindent megkaphat, amit csak szeme-szája megkíván, csak egyet nem: a szabadságot. Megszabják, mit kell tudnia, hogyan beszéljen, viselkedjen, milyen ruhát hordjon. Ez bizony nem könnyű egy okos, akaratos lánynak, még akkor sem, ha megérti, miért kell így lennie. Zrínyi Ilona mindent megtesz, amivel segítheti a nemes célok elérését. Nem rajta múlik, hogy tragédiába torkollnak az események. Végül nem marad más választása, mint saját kezébe venni sorsa irányítását, és bebizonyítani, hogy akarattal és elszántsággal egy magányos nő is képes hőstetteket véghezvinni, még a 17. század forrongó, háborús világában is.
Bányai D. Ilona ifjúsági regénye a magyar történelem egyik kiemelkedő nőalakjának életét mutatja be. A regényből megismerhetjük a féltve óvott grófkisasszonyt, a Habsburg-ellenes lázadások segítőjét és Munkács várának hős védőjét: Zrínyi Ilonát. A könyvet Szép-Bíró Erika illusztrációi keltik életre.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés