Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sorsok nyomában

Ár:
2.500 Ft
Szerezhető hűségpontok: 126
Várható szállítás: 2022. szeptember 29.
Képzeljünk el egy világot, amit a technika vívmányai még nem hálóztak be, amit nem kebelezhetett be a "haladás". Egy olyan kort, mikor a fejlődés még nem hódított meg lelkeket, s nem is lopta be magát az emberek szívébe, mindennapjaiba. Ebben a könyvben egy ilyen helyen próbálják magukkal ragadni, beszippantani a kedves olvasót az események, hiszen…

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

Black Casual

Mild Bloom

Menny.:db

Leírás

Képzeljünk el egy világot, amit a technika vívmányai még nem hálóztak be, amit nem kebelezhetett be a "haladás". Egy olyan kort, mikor a fejlődés még nem hódított meg lelkeket, s nem is lopta be magát az emberek szívébe, mindennapjaiba. Ebben a könyvben egy ilyen helyen próbálják magukkal ragadni, beszippantani a kedves olvasót az események, hiszen az itt élők minden más földrésztől elszigetelten, egy szigeten tengetik mindennapjaikat, mit sem tudva a tengeren túli életről. Itt a sziget a teljes Világ.
Ez, az ármánnyal és reménnyel átitatott valóság, melyben a boldogulásért vívott küzdelmek sokaságában mindig megmutatják magukat azok a Lehetőségek is, melyek - egy göröngyös úton ugyan, de - egy jobb élethez vezetnek. Itt egy élet néha kevesebbet ér egy falat kenyérnél, de egy álmot is többre becsülhetnek mindennél, mindenkinél.
Isten hozta hát a kedves olvasót a - Végzettel keresztbe-kasul átszőtt - Sorsok nyomában.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés