Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Surviving to Drive- Egy év a Formula-1 poklában

Ár:
6.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 350
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
"Günther Steiner az autóversenyzés egyik legnagyobb és legünnepeltebb karaktere, akit jellegzetes személyisége miatt mára már milliók ismerhetnek a Netflix hihetetlenül népszerű és realisztikus, Drive to Survive - Hajsza a túlélésért című sorozatából. Surviving to Drive című könyvében a Haas csapatvezetője betekintést nyújt a Formula-1-es csapatána...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

"Günther Steiner az autóversenyzés egyik legnagyobb és legünnepeltebb karaktere, akit jellegzetes személyisége miatt mára már milliók ismerhetnek a Netflix hihetetlenül népszerű és realisztikus, Drive to Survive - Hajsza a túlélésért című sorozatából. Surviving to Drive című könyvében a Haas csapatvezetője betekintést nyújt a Formula-1-es csapatának életébe az egész 2022-es szezon idejére, amely során finomítások nélkül láthatjuk, pontosan mi is zajlik a kulisszák mögött. Günther egyedülálló nézőpontján keresztül egy rendkívül izgalmas utazáson vehetünk részt a sokszor hazárdjátéknak tűnő autóversenyzés szívében. Feladatkörét váratlan fordulatok, pilóták felvétele és elbocsátása, a finanszírozási kérdések megoldása, a szezon előtti előkészületek lebonyolítása, az autó tervezése, tesztelése és elindítása, és természetesen maga a versenynaptár menedzselése jellemzi. F1-csapat a történelemben először engedélyezte, hogy egy aktív csapatvezető ilyen részleteiben tárgyalja ki és mutassa be a szezon történéseit. A Steiner utánozhatatlan stílusában elmesélt, megalkuvást nem tűrő és olykor bicskanyitogatóan őszinte beszámoló lenyűgöző és hihetetlenül szórakoztató módon tárja elénk egy Formula-1-es csapat vezetésének realitását.

A magyar kiadás Günther Steiner személyes jóváhagyásával Wéber Gábor autóversenyző és F1-szakértő előszavával jelenik meg."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés