Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szervátültetett vagyok- Történetek visszanyert életekről

Ár:
3.900 Ft
Szerezhető hűségpontok: 195
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
Hétköznapi emberek, köztünk élnek, és sokszor nem is sejtjük, hogy a gyógyítás csodájaként egy beültetett szív, tüdő, máj, vese segítségével kaptak esélyt az életre.
Hogyan derült fény legtöbbször örökletes és gyógyíthatatlan betegségükre? Milyen kezeléseket küzdöttek végig, mire felkerültek a transzplantációs várólistára? Mire gondoltak a műtőaszt...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Hétköznapi emberek, köztünk élnek, és sokszor nem is sejtjük, hogy a gyógyítás csodájaként egy beültetett szív, tüdő, máj, vese segítségével kaptak esélyt az életre.
Hogyan derült fény legtöbbször örökletes és gyógyíthatatlan betegségükre? Milyen kezeléseket küzdöttek végig, mire felkerültek a transzplantációs várólistára? Mire gondoltak a műtőasztalon? Milyen érzés sok év fulladás után először venni mély lélegzetet egy új tüdővel? Micsoda boldogság több év dialízis után egy kiadós pisilés?
Megismerjük a másik oldalt is: egy élő vesedonor önzetlen segítő szándékát, valamint a tragikus halálával három ember életét megmentő donor történetét a hozzátartozók gyászán és elfogadásán keresztül. A felemelő, megható és csodálatos történetek mellett megszólal érdekvédelmi szakember, pszichológus, szociológus is.
Ez a tabukat nem ismerő kötet számtalan félreértést, tévhitet oszlat el a szervátültetéssel kapcsolatban, miközben sokat tanulhatunk a transzplantáción átesett emberektől arról, hogy mi az, ami igazán fontos az életben.
Szívből gratulálok és köszönöm Mocsonoky Annának, hogy megírta ezt a végtelenül őszinte, a riportalanyait szívbe markolóan közelhozó és hiánypótló könyvet, mert talán első látásra a transzplantáció a donor és a recipiens ügye, de valójában sokkal több annál: valahol az újrateremtés csodája.
dr. Csisztu Zsuzsa, újságíró, sportszakjogász, a Transzplantációs Alapítvány Jószolgálati Nagykövete

A jelenleg gondozott közel hatezer szervátültetett a betegsége által mindent és néha mindenkit elveszít, de küzdenek és visszatérnek az életbe. Ebben a megindító kötetben betekintést nyerünk a sorsukba.
Berente Judit, a Magyar Szervátültetettek Szövetségének elnöke, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökségi tagja, a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európai Sportszövetségének elnöke
A transzplantáció testileg és lelkileg is megterhelő a beteg és környezete számára. Próbára teszi a hitet, a megküzdőképességet, a kapcsolatokat. Csodálattal adózom mindazok bátorságának és erejének, akik átestek ezen a komoly beavatkozáson. Küzdenek az egészségükben beállt változásokkal és az élet összes többi problémájával - hiszen nem kapnak felmentést a párkapcsolat, a gyermeknevelés, a megélhetés és az élet más kihívásai alól. Mocsonoky Anna figyelemteljes érzékenységgel szólaltatja meg néhányukat.
Tusor Lilla, klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus

Zavarba ejtően őszinte kötet, amely a szervre váróknak és a szervátültetésen már átesetteknek egyaránt segíthet abban, hogy a sors által rájuk mért megpróbáltatások között a rögös út végét is lássák, hiszen óriási ajándék lehet az élet szervátültetés után.
Feszt Tímea, transzplantációs szociológus, a Trappancs Egyesület elnöke, a Magyar Szervátültetettek Szövetségének elnökségi tagja

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés