Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sznobjektív- Harminc identitásformáló közéleti, társadalmi és kulturális toplista

Ár:
4.600 Ft
Szerezhető hűségpontok: 231
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
Puzsér Róbert szenvedélyesen szeret listákat készíteni. Mániájának terméke a közéleti, társadalmi és kulturális ügyeket egyaránt érintő Sznobjektív című tévéműsor, mely abban különbözik minden egyéb televíziós tartalomtól, hogy nem tematikája, hanem szerkezete van - ez a tízes lista, melyhez érdekes és érvényes témák a valóság háromszázhatvan fokos...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Puzsér Róbert szenvedélyesen szeret listákat készíteni. Mániájának terméke a közéleti, társadalmi és kulturális ügyeket egyaránt érintő Sznobjektív című tévéműsor, mely abban különbözik minden egyéb televíziós tartalomtól, hogy nem tematikája, hanem szerkezete van - ez a tízes lista, melyhez érdekes és érvényes témák a valóság háromszázhatvan fokos spektrumából kínálkoznak. Listázzuk hát röviden, miért páratlan brand a Sznobjektív, s miért ígérkezik különleges kiadványnak az abból készülő könyv:



1. Puzsér Róbert nem fogadja el azt a televíziós alapvetést, hogy az informálás és a szórakoztatás egymásnak ellentmondó közéleti funkciók - azt vallja, hogy a közérthetővé tett közérdekű tartalom képes szórakoztatóvá válni nagyobb közönség számára is. Az eredmény így nem bulvárhíradó-szerű infotainment, hanem a nézőt magával ragadó kulturális élmény. A legfőbb szempont a műsorból készülő könyv szerkesztése során is az ismeretterjesztés és a szórakoztatás együttes érvényesítése volt.



2. A valóságshow azért válhatott korunk legnépszerűbb televíziós műfajává, mert soha nem érvényt, hanem mindig és csakis élményt kínál. A Sznobjektív című igazságshow abban különbözik ettől, amiben az igazság a valóságtól: nem pusztán élményt, hanem érvényt kínál a nagyközönségnek. A Sznobjektív című kötettel Puzsér Róbert ennek az élménynek a felidézésére és ennek az érvénynek az időtálló formába öntésére vállalkozik.



3. A Sznobjektív-könyv a műsor eddig sugárzott két és fél évadának legemlékezetesebb listáit és az azokhoz tartozó beszélgetéseket szerkesztett formában és fraktálszerű struktúrában hordozza: olyan tízes listákat tartalmaz, melyekből további tízes listák bomlanak ki az olvasó előtt.



4. Puzsér Róbertnek és kollégáinak feltett szándéka, hogy egy kulturális identitás és a világ történései iránti kritikus attitűd referenciáit kínálják közönségüknek. A Sznobjektív című könyv képében a szerző ennek kanonizált foglalatát helyezi a könyvesboltok polcaira.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés