Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szövegértést fejlesztő gyakorlatok 8

Ár:
1.020 Ft
Szerezhető hűségpontok: 52
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
Kiadói kód: MK-2480
A legfontosabb tudnivalók a taneszközről:
Megtalálható benne mind a három alapvető - elbeszélő, magyarázó-értelmező és dokumentum - szövegtípus. A szövegek többsége új, a mai kamaszok érdeklődési köréhez igazodik. A témák nagy része a mindennapi élethez kapcsolódik: az elektronikus banki ügyintézés előnyeiről és módjáról, a rep...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Kiadói kód: MK-2480
A legfontosabb tudnivalók a taneszközről:
Megtalálható benne mind a három alapvető - elbeszélő, magyarázó-értelmező és dokumentum - szövegtípus. A szövegek többsége új, a mai kamaszok érdeklődési köréhez igazodik. A témák nagy része a mindennapi élethez kapcsolódik: az elektronikus banki ügyintézés előnyeiről és módjáról, a repülőgépjegy és a vonatjegy megrendelésének mikéntjéről szólnak. Pályaválasztási ajánlásként interjút olvashatnak egy fiatal kozmetikusmesterrel és egy informatikussal. Megismerhetik a világháló véleményvezéreinek tevékenységét, illetve a Margherita-pizza történetét és receptjét. Érdekességeket tudhatnak meg a megafauna két hatalmas állatáról: az óriáslajhárról és a Giganthopithecusról. A Street workout című szöveg elolvasása után talán a diákok is kedvet kapnak az utcai edzéshez.
Az érdekes és változatos feladatok alkalmasak a hatékony szövegfeldolgozási technikák elsajátítására, az érvelés és a jegyzetkészítés gyakorlására, valamint a mindennapi életben hasznosítható szövegértéshez szükséges anyanyelvi képességek, továbbá az előzetes tudás alkalmazásának fejlesztésére.
A feladattípusok mind a három műveleti szint: az információkeresés, a kapcsolatok és összefüggések felismerésének, valamint az értelmezés szintjének elérését segítik.
Az illusztrációk szövegekkel való kapcsolata és aránya ideális. A fotók, az ábrák és a rajzok a megértést szolgálják, figyelemfelkeltők, izgalmasak, új felfedezésekre csábítók és fiatalosak, amelyek az esztétikai neveléshez is hozzájárulnak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés