Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tan.s.a.-Fenntarth.-alsó

Ár:
2.190 Ft
Szerezhető hűségpontok: 110
Várható szállítás: 2022. december 07.
Kiadói kód: MS-4303

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

Black Casual

Bearytale

Mild Bloom

Christmas Carol

 
Menny.:db

Leírás

A Mozaik Kiadó vadonatúj kiadványai elsősorban a Fenntarthatósági témahétre szervezett programokhoz nyújtanak kidolgozott, “kulcsrakész” ötleteket, projekteket. A két tanulói füzet (alsó és felső tagozat) valamint a hozzájuk kapcsolódó tanári segédanyagok akciós áron már előrendelhetők.
A projektek között találhatók hosszabb-rövidebb lélegzetvételűek, de a témák akár külön-külön is megvalósíthatók, feldolgozhatók.
A kiadványok egyedi kódot tartalmaznak, amellyel a diákok és a pedagógusok hozzáférhetnek az extra digitális tartalmakhoz. A projektekhez kapcsolódó digitális leckék (mikrotananyagok) olyan tanórákon és a projekt-foglalkozásokon is használható, látványos, vetíthető óravázlatok, amelyeket a diákok otthon is megnézhetnek bármilyen okoseszköz (telefon, tablet) használatával is.
Az alsó tagozatosoknak szánt 5 projekt kihívást intéz a kisdiákokhoz, „Most mutasd meg...” címmel. A saját és a családjuk mindennapjaiban, valamint az osztályközösségük életében mutatja be a zöldítés lehetőségeit. A kiadványhoz 9 digitális lecke, 13 videó, 3 db 3D-jelenet és 2 digitális interaktív eszköz is kapcsolódik.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés