Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

INDÍTSD POZITÍVAN AZ ÉVET! - ÚJÉVI KÖNYVAJÁNLÓ

INDÍTSD POZITÍVAN AZ ÉVET! - ÚJÉVI KÖNYVAJÁNLÓ

Ha elkezdődik az új év, a legtöbben igyekszünk pozitívan, új tervekkel nekiindulni. Többet, olvasunk, többet edzünk, javítunk a mentális egészségünkön, - és még sorolhatnánk. Ehhez a gondolatmenethez kapcsolódva összeszedtünk néhány könyvet, ami segíthet, hogy boldogan indulhasson a 2023-as év.

 


Mit tehetünk magunkért? - A Nyitott Akadémia válogatott előadásai belső erőforrásainkról

A Nyitott Akadémia korábbi kiadványaiból készült válogatáskötet, amelyek befelé kalauzolnak minket, hogy felfedezzük belső erőforrásainkat. Azokat a dolgokat, amin változtathatunk és elviselni azokat, amiket nem tudunk megváltoztatni. Olyan értékekről és lehetőségekről szól, amelyeket gyakran nem is tudatosítunk önmagunkban ezért nem is becsüljük eléggé. A kötet szerzői mind elismert szakemberek, mint például, Almási Kitti, Bagdy Emőke, Kádár Annamária, Popper Péter vagy Pál Ferenc.

 

 

 

Marian Rojas Estapé- A jó dolgok kezdete – Gondolataink és érzelmeink egyensúlya a teljesebb életért

Ha boldogok akarunk lenni először dolgozzuk fel a múltbéli sérelmeinket, utána viszont éljünk egészen a jelenben és forduljunk reményteljesen a jövő felé. A boldogság nem az, ami velünk történik, hanem az, ahogyan értelmezzük a körülöttünk lévő világot. A könyvből megtudhatjuk, hogy hogyan irányíthatjuk figyelmünket és hogyan kezeljük konfliktusainkat, amely segítséget nyújthat félelmeink és szorongásaink kezelésére.

 

 

 

Rhonda Bryne- A Titok – szeretet, egészség és pénz, - mesterkurzus

A méltán híres Titok könyvek legújabb része, azaz mesterkurzusa bemutatja, hogy hogyan alkalmazzuk a vonzás törvényét az élet három legfontosabb területén: a kapcsolatok, az egészség, és a pénz terén. Felfedezheted, hogy hogyan érheted el személyes boldogságod, úgy, hogy közben a könyv izgalmas leckéket és tanácsokat ad, teletűzdelve olyan emberek valós történetein keresztül, akik a Titok tanításait követték, hogy jobb életet teremtsenek maguknak.

 

 

 

Ha a fenti két könyvet választanád, keresd csomagajánlataink között a Vonzd be a jót boxot, ahol kedvezményes áron megkaphatod mindkettőt, kiegészítve Roxie Nafousi-Manifesztáció című könyvével. 

 


Dr. Csernus Imre- Én és Te

Csernus Imre legújabb könyve a választ keresi arra, hogy miért okoz problémát annyi embernek megtalálni, majd megőrizni a szerelmet és a boldogságot. Már a cím önmagában sejteti, hogy miért használja a „te és én” udvariassági sorrendje helyett az ellenkezőjét. Hiszen, aki nem tudja elfogadni és szeretni önmagát, az mást sem lesz képes igazán szeretni. A könyv ebből a tételből kiindulva halad végig egy kapcsolat minden állomásán. Nem mondja meg mit csinálj, csak javaslatot tesz, éppen ezért mindenki számára kötelező, aki hosszan tartó boldogságra vágyik.

Ha szeretnél még több hasonló témájú könyvet, válaszd csomagajánlatban
                                    az Önismeret boxot. 

 


Dr. Máté Gábor,Máté Dániel- Normális vagy

A híres test lázadása szerzője eddigi legátfogóbb könyvében betegségek okait kutatja miközben kritikát fogalmaz meg a minket körülvevő világról. Rámutat arra, hogy a nyugati társadalomban milyen mértékben romlik az emberek általános egészségügyi állapota, és hogy milyen gyors tempóban terjednek a kamaszok között is a lelki eredetű betegségek. A probléma egyik oka, hogy figyelmen kívül hagyjuk a traumák és a stressz ártalmas hatásait és nem törődünk a modern világgal járó feszültségekkel.

Válaszd az Élj a jelenben boxot, és kedvezményesen tiéd lehet Orvos-Tóth Noémi- Örökölt sors című könyve is.

 

 

Ha felkeltettük a figyelmed, nézz szét hasonló témájú könyveink között!

 

 

Keresés