Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

 

 

Alapelveink:


„Bármi válhat ajándékká. Egy mosoly, egy simogatás, egy ölelés is. De lehet az egy könyv, amiről tudod, hogy a másiknak fontos, és egy könyvjelző, amiről ő is tudja, hogy számodra mennyit jelent. A lényeg, hogy szíved minden melegével adod neki. Így a könyv minden oldala rólad fog szólni, a könyvjelző pedig nem csupán a lapok múlását jelzi, hanem téged idéz. Hiszen valójában nem könyvet, nem könyvjelzőt adsz, hanem a szívedet. És ennél többet nem adhatsz. Mert a szíved te magad vagy.” - Csitáry-Hock Tamás

A fentebb olvasható idézet is jól mutatja, hogy mi a pontos célunk. Úgy gondoljuk, hogy a mai világban nagyon nehéz megfelelő ajándékot, meglepetést választani a másik fél számára. Tartunk tőle, hogy nem fog neki tetszeni, nem illik hozzá vagy átlagosnak véli. Ezért is gondoljuk úgy, hogy a könyvnél nincsen szebb és személyesebb ajándék. A jól megválasztott könyv nem csak ajándék, hanem örökre szóló élmény.

A BookBox Hungary keretein belül gondos odafigyeléssel, több évtizedes szakértelemmel válogattuk össze könyvajánlatainkat, ötleteinket, amelyek tökéletes ajándékok lehetnek bármilyen ünnepre, legyen szó születésnapról, karácsonyról, céges eseményről. Könyveink és ajánlataink kortól és nemtől függetlenül mindenkinek örömet, élményt szereznek.

Ha az általunk javasolt csomag még sem nyeri el a vásárló tetszését, weboldalunkon barangolva szabadon összeállíthatja saját csomagját, így megtalálva a tökéletes választást. Így érhető el, hogy egy ajándék formájában átadhatjuk szeretteinknek a legfontosabb érzelmeket, az odafigyelést és a szeretetet.

A könyvek feledhetetlen élményt nyújtanak, de nem feledkezünk meg a csomagolásról nem! Egyedi designnal ellátott dobozainkba csomagolva, prémium boxban adható át a kiválasztott olvasnivaló. Könyveink ezáltal új köntösbe kerülnek, így sokkal könnyebben válhatunk eggyé az ajándékkal.

 

Csapatunk:

2019 nyarán született meg az ötlet, hogy mi lenne ha ...

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk könyvek értékesítésében, azonban minden évben szembesültünk vele, hogy mekkora élmény könyvet adni és könyvet kapni vásárlóinknak. Ezért hoztuk létre a BookBox Hungary-t, hogy az olvasók számára nem mindennapi örömöt okozzunk egy kattintással.

Csapatunk rettentő ambiciózus emberekből tevődik össze és folyamatosan fejlődik, annak érdekében, hogy a lehető legjobb termékeket, csomagokat alkossuk meg.

Keresés