Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A baba első éve- (HelloBaby! könyvek)

Ár:
4.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 250
Várható szállítás: 2024. szeptember 12.
Amikor megszületik a baba és ismerkedni kezd a világgal, sok-sok tanulnivaló és sok-sok kaland várja. De a szüleinek is rengeteg tanulnivalójuk lehet új szerepükkel kapcsolatban, különösen ha ezen a téren még kevéssé tapasztaltak.
Nekik (és családtagjaiknak) állítottuk össze A baba első éve című HelloBaby!-kiadványt, amely 4 fő életszakaszra bontva...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Amikor megszületik a baba és ismerkedni kezd a világgal, sok-sok tanulnivaló és sok-sok kaland várja. De a szüleinek is rengeteg tanulnivalójuk lehet új szerepükkel kapcsolatban, különösen ha ezen a téren még kevéssé tapasztaltak.
Nekik (és családtagjaiknak) állítottuk össze A baba első éve című HelloBaby!-kiadványt, amely 4 fő életszakaszra bontva, jól tagoltan tartalmazza mindazokat az információkat, amelyekre a kisbabát nevelőknek az újszülöttkortól egészen 1 éves korig szükségük lehet: táplálás, gondozás, védőoltások, fejlődési szakaszok, szabadidős tevékenység, továbbá rekreáció és hasznos tanfolyamok szülőknek.

Születés után - ez a fejezet az első órák és napok eseményeit, teendőit veszi sorra, a kórházi tartózkodás végéig;
Újszülöttkor: az első hónap - a baba otthoni ellátásának kezdeteihez ad tájékoztatást és praktikus tanácsokat;
1-6 hónapos kor - összefoglalja mindazt, ami fontos lehet a baba ellátásához féléves koráig, egészség- és szabadidős tippekkel kiegészítve;
6-12 hónapos kor - következetesen kíséri tovább a baba fejlődésének állomásait az első lépésekig, a beszédfejlődés bemutatásáig, kitér a hozzátáplálásra, továbbá gyakorlatban is jól alkalmazható szempontokat ad a szokásrend kialakításához, a baba neveléséhez.

Egyes témákra (például: táplálás, altatás, testápolás, fizikai változások) többször is visszatér a könyv, az aktuális életkori sajátosságok figyelembevételével. Legvégül pedig egy részletes tárgymutató is helyet kapott benne, a speciális témák keresésének megkönnyítéséhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés