Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A homokdűnén túl

Ár:
4.900 Ft
Szerezhető hűségpontok: 246
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
Varázslatos világba kalauzolja el olvasóit Szilvi ebben a könyvében, aki az elmúlt években számos extrém futóversenyt teljesített sikeresen. Futott többek között a kietlen Atacama-sivatagban, a tűzforró Halál-völgyben, és a csodálatos Kaszkád-hegységben is. A könyvet lapozva Szilvi mellett lépdelünk a süppedő homokban, együtt küzdünk meg vele a hol...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Varázslatos világba kalauzolja el olvasóit Szilvi ebben a könyvében, aki az elmúlt években számos extrém futóversenyt teljesített sikeresen. Futott többek között a kietlen Atacama-sivatagban, a tűzforró Halál-völgyben, és a csodálatos Kaszkád-hegységben is. A könyvet lapozva Szilvi mellett lépdelünk a süppedő homokban, együtt küzdünk meg vele a holtpontokkal, és válunk részeseivé számos felejthetetlen pillanatnak is - hol könnyezve, hol nevetve. Szilvit követve megtudhatjuk, hogy képes valaki több mint kétszáz kilométert futni olyan helyeken, ahol a puszta életben maradás sem egyszerű, és miként lehet erre idehaza, háromgyermekes édesanyaként, a fogorvosi munka mellett felkészülni.

Bár ezek a versenyek extrém körülmények között zajlottak, Szilvi minden futó számára hasznos tanácsokkal szolgál a könyvben, valamint általános érvényű gondolatokat is megoszt az olvasókkal. Hisz - mint fogalmaz - néha a világ legsivárabb vidéke döbbenti rá az embert, hogy milyen csodálatos helyen él, és a legegyszerűbb körülmények között töltött napok alatt szembesül a civilizált élet félresiklott értékrendjével.

Szilvi kalandjait, gondolatait olvasva feltárul előttünk egy - a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt - ismeretlen világ a homokdűnén túl.
Lubics György - a szerző

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés