Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A klímabarát kert- Környezetünk természetes klímaberendezése

Ár:
3.995 Ft
Szerezhető hűségpontok: 200
Várható szállítás: 2024. május 01.
Ebben a könyvben olyan példákat mutatunk be, amelyek a jövőben jól alkalmazhatók lesznek, és megtudhatjuk, miként csökkenthetjük a vízfogyasztást és hogyan alakíthatunk ki kellemes mikroklímát. Elvégre a növények a legegészségesebb és legkörnyezetbarátabb "klímaberendezések". Függetlenül attól, hogy balkonunk, teraszunk, apró előkertünk vagy burján...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Ebben a könyvben olyan példákat mutatunk be, amelyek a jövőben jól alkalmazhatók lesznek, és megtudhatjuk, miként csökkenthetjük a vízfogyasztást és hogyan alakíthatunk ki kellemes mikroklímát. Elvégre a növények a legegészségesebb és legkörnyezetbarátabb "klímaberendezések". Függetlenül attól, hogy balkonunk, teraszunk, apró előkertünk vagy burjánzó édenkertünk van, az erőforrások védelme és a biológiai sokféleség megtartása kicsiben is elkezdhető. Ennek alapja a kert lehetőleg természetközeli kialakítása, az ökológiai gazdálkodás, a tudatos bánásmód a növényekkel és az állatokkal és a természet körforgásának megértése.
A könyv iránymutatást nyújt az ökológiai potenciállal rendelkező, könnyen gondozható kertekhez, amelyek ki fogják állni a klímaváltozás kihívásainak próbáját.
A szerző
Margit Benes-Oeller tájépítészmérnök. Az alsó-ausztriai Natur im Garten (A természet a kertben) mozgalom szakértőjeként rendszeresen ökológiai témájú cikkeket közöl. A kremsi egyetemen kerttörténetet oktat. Főleg a természetközeli és kreatív kertek kialakítása, a gyógynövények, fűszernövények használata és a növények fényképezése foglalkoztatja.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés