Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A leghihetetlenebb Eb-történetek

Ár:
6.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 350
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
A labdarúgó-Európa-bajnokságokat sok különleges történet színesíti a kezdetektől napjainkig. Ezek a gyakran megdöbbentő, másszor tragikus vagy éppen humoros momentumok időnként egészen más megvilágításba helyezik a híres futballtornát. Háttérben zajló játszmák, mindenre elszánt szakvezetők, korszakos klasszisok és váratlan események alakítottak a p…

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

A labdarúgó-Európa-bajnokságokat sok különleges történet színesíti a kezdetektől napjainkig. Ezek a gyakran megdöbbentő, másszor tragikus vagy éppen humoros momentumok időnként egészen más megvilágításba helyezik a híres futballtornát. Háttérben zajló játszmák, mindenre elszánt szakvezetők, korszakos klasszisok és váratlan események alakítottak a pályán vagy az azon kívül történteken.
A kontinensviadalon immár zsinórban harmadszor részt vevő magyar válogatottról számos emlékezetes sztori maradt fenn. Többek közt kiderül, hogy mi nyomta élete végéig Bene Ferenc lelkét az 1964-es elődöntő után, milyen motivációs beszéddel hangolták rá az erdélyiek játékosainkat a románok elleni mérkőzésre, mivel vezette félre Király Gábor az izlandiakat, és hogyan ijesztette meg gólörömével Fiola Attila az éppen fülhallgatóját kereső riportert a Puskás Arénában.
A több száz lebilincselő anekdotából fény derül arra is, hogy a szovjet kapus, Lev Jasin miért osztogatott aláírásokat a francia rendőröknek, mivel fenyegette meg az IRA a szupersztár George Bestet, mi okból kergetett kakasokat a jugoszláv kapus, hogyan nyerték meg a dánok azt az Eb-t, amire ki sem jutottak, és mi köze van Cristiano Ronaldónak a ketchupos köcsöghöz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés