Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A négy lábon járó spiritualizmus- A Dalai Láma Macskája

Ár:
4.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 250
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
A Dalai Láma Macskája visszatért! Épp oly bájosan önző, kotnyeleskedő és kíváncsi, mint ahogy megismertük, ám ezúttal bölcsebb, mint valaha!
Őszentsége a Dalai Láma rendkívül sok látogatót fogad - köztük hercegeket, elnököket és popsztárokat -, akik szeretnének emléket vinni magukkal a találkozásról. Milyen jó lenne egy olyan könyvet ajándékozni ne...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Dalai Láma Macskája visszatért! Épp oly bájosan önző, kotnyeleskedő és kíváncsi, mint ahogy megismertük, ám ezúttal bölcsebb, mint valaha!
Őszentsége a Dalai Láma rendkívül sok látogatót fogad - köztük hercegeket, elnököket és popsztárokat -, akik szeretnének emléket vinni magukkal a találkozásról. Milyen jó lenne egy olyan könyvet ajándékozni nekik, amely emlékezteti őket a felemelő érzésre, amelyet a láma különleges személyisége és kisugárzása kelt bennük, emellett mélyebb bepillantást enged a manapság nyugaton is egyre népszerűbb buddhizmus fő tanaiba. A közvetlen munkatársak megijednek a feladattól. Mi sem természetesebb, hogy erre legalkalmasabbnak Őszentsége féltett kincse, Minden Idők Legszebb Teremtménye, a Dalai Láma igéző zafírkék szemű macskája tűnik, aki oly sok tudásra tett szert az évek során bölcs tanítója oldalán. Így hát macskabajszos forrásból közelíthetjük meg a buddhizmus négy nemes igazságát, s annak a való életre vetített gyakorlati alkalmazását. A négy lábon járó spiritualizmusban kalandokból, szívet melengető mély érzelmekből és bajuszrezgető, szőrbodorító izgalmakból ezúttal sincs hiány.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés