Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A nizzai szerelmesek

Ár:
5.690 Ft
Szerezhető hűségpontok: 285
Várható szállítás: 2024. szeptember 20.
1929: A híres francia festőművész, Jean-Paul Girard észrevesz egy andalgó párt a nizzai tengerparton, és megfesti róluk élete egyik legjelentősebb művét. A szerelmeseket ábrázoló festmény hamarosan egész Európában híressé válik, azonban a művész menekülni kényszerül a második világháború elől, és hátra kell hagynia munkáit. A műalkotást az ihlető h...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Csomagajánlatban:

Francia mámor box

Összesen: 15.879 Ft
helyett 13.495 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás

1929: A híres francia festőművész, Jean-Paul Girard észrevesz egy andalgó párt a nizzai tengerparton, és megfesti róluk élete egyik legjelentősebb művét. A szerelmeseket ábrázoló festmény hamarosan egész Európában híressé válik, azonban a művész menekülni kényszerül a második világháború elől, és hátra kell hagynia munkáit. A műalkotást az ihlető házaspárnak ajándékozza, csakhogy Charlotte és Henri, valamint a fiuk élete folyamatos veszélyben forog az ellenállásban folytatott tevékenységük miatt.

2019: A művészettörténész Romy Hauser visszavonultan él az észak-németországi tengerparton, és fiatalon elhunyt nővérét gyászolja. Egy nap titokzatos e-mailt kap Adam Goldtól, egy svájci ügyvédtől, aki felkéri egy elveszett festmény felkutatására. Romy először vonakodik elvállalni a megbízást, ám amint elmerül a híres műalkotást övező rejtélyben, megérinti a nizzai szerelmesek évtizedeken átívelő története. Adammal Nizzába utazik, ahol nemcsak a festmény múltjának lenyomatait, hanem a saját jövőjét is megtalálja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés