Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Anyanyelvi gyakorló - 4. évfolyam

Ár:
2.999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 150
Várható szállítás: 2024. szeptember 12.
A grammatikai ismeretek és a helyesírás szorosan összefügg egymással: biztos nyelvtani ismeretek nélkül nem alakul ki megbízható helyesírás. A tanórákon azonban nem áll rendelkezésére elegendő gyakorlási idő és feladat a nyelvtani elemzési jártasságok, készségek kialakítására. A sorozat célja a szerző több évtizedes tapasztalata alapján segíteni a ...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

A grammatikai ismeretek és a helyesírás szorosan összefügg egymással: biztos nyelvtani ismeretek nélkül nem alakul ki megbízható helyesírás. A tanórákon azonban nem áll rendelkezésére elegendő gyakorlási idő és feladat a nyelvtani elemzési jártasságok, készségek kialakítására. A sorozat célja a szerző több évtizedes tapasztalata alapján segíteni a tanítók órára való felkészülését, a gyerekek órai és otthoni munkáját, valamint szakmai irányítást adni a tanulását támogató szülőknek. A helyesírási feladatok mellett a kötetek szép számmal tartalmaznak szövegkiegészítési és szövegalkotási gyakorlatokat is, a nyelvi kreativitás fejlesztéséhez.

A jelenleg érvényben lévő 2020-as alaptanterv és a hozzá kapcsolódó kerettanterv alapján összeállított feladatok közel feléhez megoldási kulcs is készült, lehetővé téve az otthoni, illetve önellenőrzést. A megoldás nélküli gyakorlatok főként órai munkában, differenciált foglalkozásokon, valamint házi feladatként használhatók föl.
Az általános iskola negyedik évfolyamának szánt kötet a szófajok (főnév, melléknév, számnév, névmás, ige) témakörében tartalmaz feladatokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés