Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az elefánt nem felejt- Nem félsz book 2.0

Ár:
4.350 Ft
Szerezhető hűségpontok: 218
Várható szállítás: 2024. április 26.
Sokszor kérdezik tőlem, hogy voltaképpen mi is az, amire a Facebookot használom: politikai magánnaplót írnék? A szándékom, ha egyáltalán lenne valami nagyon kimódolt, semmiképpen sem ez. A naplóíró elsősorban önmagára kíváncsi, saját racionális vagy emocionális reakcióira: mit tettem és miért, vagy mit nem tettem, s miért nem? Mit mértem föl helyes...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Sokszor kérdezik tőlem, hogy voltaképpen mi is az, amire a Facebookot használom: politikai magánnaplót írnék? A szándékom, ha egyáltalán lenne valami nagyon kimódolt, semmiképpen sem ez. A naplóíró elsősorban önmagára kíváncsi, saját racionális vagy emocionális reakcióira: mit tettem és miért, vagy mit nem tettem, s miért nem? Mit mértem föl helyesen és mit nem? Mi volt még magam számára is kiszámítható, és mi volt, ami engem is meglepett - legfőképp önmagamban? Szent Ágoston Vallomásai óta írjuk az önreflexióinkat, halálos komolysággal és iróniával, mélységesen azonosulva önmagunkkal vagy distanciát tartva.
Facebookon azokat a publicisztikáimat írom, amelyeket megírnék máshová, ha lenne még "máshová". De nincs: mindet beszántották, ellopták, felnégyelték, kizsigerelték.
Szóval nem magánnaplót írok, hanem a közélet történéseit veszem számba. Nem mindet, kizárólag azokat, amelyek valamiért felkeltették az érdeklődésemet. Elfogult közéleti napló? Természetesen, hisz ki lenne az, aki az isteni objektivitás látószögéből lenne képes írni a megtörténtekről. Én mindössze értelmezni próbálom a sokszor értelmezhetetlent.
Miközben tudom, hogy teljesen feleslegesen. Százötven éve, nálamnál sokkalta jobbak és tehetségesebbek tették és teszik ugyanezt, ám ők sem jutottak tovább a hiábavalóságnál, a kétségbeesésnél, az elkeseredésnél, a kiábrándultságnál, a búskomorságnál és a teljes reménytelenségnél.
Az olvasót pedig csak azzal bíztathatom, hogy közös bugyrainkba ereszkedünk alá.
Miközben ránk férne már végre a Purgatórium.
Gábor György

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés