Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ezeket a könyveket érdemes beszerezni a Black Friday-en

Ezeket a könyveket érdemes beszerezni a Black Friday-en

A Black Friday nálunk soha nem csak egy péntek, hanem már csütörtökön elkezdődik és vasárnap éjfélig tart! Idén sem lesz ez másképp, november 23 és 26 között minden teljes árú könyvet 25%-os kedvezménnyel tudsz megvásárolni.

 

Fontos tudni, hogy a tankönyvek sajnos ebből az akcióból most kimaradnak, viszont azon kívül megtalálhatsz bármit, amire már régóta vágytál, legyen az szépirodalom, krimi, életrajzi könyv, mesekönyv és még sorolhatnánk.

Érdemes előre gondolkodni, kihasználni az akciót, és már most beszerezni a karácsonyi ajándékokat, elkerülve ezzel a boltokban lévő karácsonyi őrületet, a kapkodást és a sorban állást.

Válogatásunkban igyekeztünk különböző műfajú könyveket összegyűjteni, hogy mindenki megtalálja a hozzá passzoló könyvet. Ne feledd, hogy az akció MINDEN TELJES ÁRÚ könyvre vonatkozik, így ha mégsincs köztük a kedvenced, keresd a webshopunk teljes kínálatában!

 

 


Frei Tamás- Puccs Moszkvában

Frei Tamás új, fikciós történelmi regénye napjaink legkomorabb világpolitikai eseményeit és annak elképzelt következményeit állítja a középpontba. A fordulatos, feszített ütemű akcióthrillerben számtalan valódi szereplő között visszatér a korábbi kötetekből már jól ismert André Calvi, akinek ezúttal minden eddiginél nagyobb kihívással kell szembenéznie.

6.499 Ft helyett
4.874 Ft

 

 

 

 

 


Náray Tamás- Barbara 2. - A találkozás

Megrázó női sorsok tükrében bontakozik ki Közép-Európa 20. századi viharos történelme.
Nem az idő gyógyítja be a sebeinket, hanem mi magunk. Tudja ezt Barbara is, aki a második világháború után bizakodással néz a jövőbe, úgy érzi, sorsa végre jóra fordul. Rátalál a szerelem, és egy kislánynak ad életet. Azonban Barbara, és a lánya Krisztina nem sokáig élvezheti a boldogságot, az 1956-os forradalom és az azt követő megtorlás ugyanis romba dönti életüket. Ám Barbara erős asszony, aki mindig készen áll újrakezdeni, azt azonban nem sejti, milyen árat kell fizetnie a túlélésért. Végül Krisztina emberfeletti erővel akasztja meg a család kérlelhetetlen végzetének mindent elsöprő áramlását, hogy a harmadik generáció boldogságának semmi ne állhasson az útjába.

6.499 Ft helyett
4.875 Ft 

 

 

 


Arnold Schwarzenegger- Tedd magad hasznossá

Nincs életcélod? Vagy van, de nem tudod, hogyan valósítsd meg? 
 Ha betartod Arnold Schwarzenegger hét szabályát, te is gyökeresen megváltoztathatod az életed.  
 A világ legnagyobb testépítője. A világ legjobban fizetett filmsztárja. Kalifornia egykori kormányzója. Schwarzenegger élete kivételes sikertörténet: egész életében tisztán látta maga előtt a céljait, és keményen meg is dolgozott értük. Eredményeit nyitottságának, jó problémamegoldó képességének és kitartásának köszönheti.
 Ebben a szókimondó és inspiráló kötetben Schwarzenegger összegyűjtötte azokat az eszközöket, amelyek sikerre vezethetnek bennünket, bármilyen jövőt is álmodtunk meg magunknak. Meglátásait lenyűgöző személyes történetekkel, saját sorsfordító sikereivel és súlyos kudarcaival támasztja alá.

5.999 Ft helyett
4.499 Ft

 


Szívek szállodája- A hivatalos Gilmore Girls szakácskönyv 

Ha nézted valaha a Szívek szállodáját, biztosan elgondolkoztál azon, hogy hogy lehet az, hogy ebben a sorozatban folyton esznek - nem kis mennyiséget, és mégis vékonyak marradnak?! Erre a kérdésre választ ugyan nem kapsz, de jobbnál-jobb recepteket viszont találsz Stars Hollow minden szegletéből, a Szitakötő szállóból, a Weston cukrászdából, Al Palacsintaházából, Luke kávézójából és Emily & Richard vacsoraasztaláról. Több, mint 50 receptetet találsz a sorozat ikonikus ételei közül, mint például Sookie rizottóját, Mrs. Kim lenmagos muffinját, Luke sajtburgerét sült krumplival, és persze egy csésze tökéletes kávét. A receptek mellett találsz még főzőtippeket Sookie-tól, vendéglátói tippeket Micheltől, etikettre vonatkozó tanácsokat Emily Gilmore-tól, valamint Lorelai és Rory bölcsességeit arról, hogyan főzzünk gyorsan, illetve hogyan beszéljünk annál is gyorsabban.

8.990 Ft helyett
6.743 Ft

 


Harry Potter varázsalmanach

Az első hivatalos mágiai kézikönyv J.K. Rowling Harry Potter-sorozatához.
Névsorok, listák, térképek és mindenféle mágiával kapcsolatos dolog legteljesebb gyűjteménye!
Tanácstalan vagy, hogy hol lehet törpegolymókot kapni? Furdal a kíváncsiság, mit tart Hagrid a zsebeiben? Nem jut eszedbe a begyűjtőbűbáj varázsigéje? Felfedeznéd a Roxfort titkos alagútjait? Vagy csak a kviddics érdekel? Ebben a hihetetlenül gazdagon illusztrált albumban mindent megtalálsz, amit Harry Potter világában ismerni érdemes. 
 

19.990 Ft helyett
14.992 Ft 

 

 

Találd meg a számodra tökéletes könyvet és
vásárolj november 23-26 között 25% kedvezménnyel! 

Keresés