Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Felvételi felkészítő a középiskolára csomag

Ár:
9.810 Ft
8.340 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
Várható szállítás: 2024. április 02.

Ebben a csomagban azoknak az általános iskolás tanulóknak szedtünk össze a felkészülést segítő köteteket, akik középiskolába készülnek. Ezzel a csomaggal gyerekjáték lesz a felvételi. Minden kötetben minta- és gyakorlófeladatok várják a megoldást.

A Felvételi felkészítő a középiskolára box tartalma:

Konfár László-Pintér Klára: Középiskolába készülök - Felvételi Felkészítő - Matematika - Gyakorlófeladatok, mintafeladatsorok 7-8. osztály
Magonyné Czink Andrea-Kertész Józsefné: Középiskolába készülök - Felvételi Felkészítő - Magyar nyelv és irodalom - Elmélet, gyakorlat, mintafeladatsorok 7-8. osztály
Széplaki Erzsébet: Középiskolás akarok lenni - Magyar nyelv és irodalom felvételi feladatsorok

 

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Konfár László-Pintér Klára: Középiskolába készülök - Felvételi Felkészítő - Matematika - Gyakorlófeladatok, mintafeladatsorok 7-8. osztály
Feladatgyűjteményünk felkészülési programot kínál a 8. osztályosok központi felvételi vizsgájára matematikából. Nem egyszerűen próbafeladatsorokat tartalmaz, hanem nyolc tematikus fejezetben végigveszi az írásbeli vizsgán előforduló feladattípusokat (1. Számok, műveletek; 2. Mértékegységek; 3. Összeszámlálás; 4. Statisztika, események; 5. Sorozatok, függvények; 6. Szöveges feladatok; 7. Síkgeometria; 8. Térgeometria). Így mindenki feltérképezheti, hogy mely részeket kell alaposabban átismételnie.

A felkészülés egy próbafelvételi feladatsorral indul, és a kötet menet közben is tartalmaz 3 további gyakorló feladatsort, így a tanulók folyamatosan visszajelzést kaphatnak a felkészültségükről. A kötet legvégén található 2 felvételi mintafeladatsor a vizsgára való formaidőzítést segíti.

A szokásos feladatgyűjteményekhez képest kiemelkedően értékes a kötet Megoldás része, amely részletesen és érthetően elmagyarázza a feladatok - sokszor többféle - megoldását. Ez a rész a feladatok teljes szövegét is tartalmazza, ezért önellenőrzéskor nem kell folyton lapozgatni. Ráadásul így a kötet közvetlenül vizsga előtt praktikusan arra is használható, hogy kidolgozott feladatok gyűjteményeként a problémásabb feladatok megoldását a diákok még egyszer áttekintsék.

Magonyné Czink Andrea-Kertész Józsefné: Középiskolába készülök - Felvételi Felkészítő - Magyar nyelv és irodalom - Elmélet, gyakorlat, mintafeladatsorok 7-8. osztály
Középiskolai felvételi felkészítő kötetünk célja, hogy hatékony segítséget nyújtson a központi felvételi feladatsor sikeres megírásához magyar nyelv és irodalomból. A kötet nem csupán feladatsorok gyűjteménye: kiemelt hangsúlyt fektet a szükséges elméleti tudás ismétlésére, rendszerezésére, gyakorlására, valamint a központi feladatsor típusfeladatainak sikeres megoldásához elengedhetetlen jártasság megszerzésére.

Az Emlékeztető című fejezet tematikusan rendszerezve ismétli át a felsős tananyagot, amelyhez gyakorlófeladatok is kapcsolódnak, valamint a kötet végén táblázatokba foglalva is megtalálhatók a szükséges elméleti ismeretek. A következő fejezet gyakorló feladatsorainak megoldásával a diákok próbára tehetik tudásukat, és tapasztalatokat gyűjthetnek a felvételi feladattípusainak megoldásában. A feladatokhoz kapcsolódóan a kötet tanácsokkal is ellátja a diákokat: felhívja a figyelmüket a gyakran elkövetett hibákra, és tippeket is ad a feladatok megoldásához. A Minta feladatsorok című fejezetben olyan feladatsorokat oldhatnak meg a tanulók, amelyekkel vizsgaközeli szituációban érezhetik magukat, hiszen a feladattípusok leképezik a korábbi évek vizsgafeladatait. A könyv végén találhatók a Megoldások, amelyekkel a diákok ellenőrizhetik munkájukat.

Széplaki Erzsébet: Középiskolás akarok lenni - Magyar nyelv és irodalom felvételi feladatsorok

Ajánljuk a négy évfolyamos középiskolába készülő kamaszoknak a magyar nyelv és irodalom feladatgyűjteményt. Minden nagy megmérettetésre, így a felvételire is érdemes előre felkészülni, edzeni. Ezt a célt szolgálja ez a kiadvány. A feladattárban öt témakörben találhatók azok a feladatok, amelyek megoldásával használóik nemcsak a középiskolai magyar felvételire, hanem a középiskolai nyelvtan- és irodalomórákra is felkészülhetnek. Ezek a feladatok elsősorban az anyanyelvi, helyesírási, szövegértési és szövegalkotási képességeket, valamint a szókincs elemeit aktivizálják. Minden témakör elején jótanácsok olvashatók. A kiadvány végén megtalálhatók a feladatok megoldásai. Ajánljuk mindazok - szülők, magyartanárok - figyelmébe ezt a segédletet, akik támogatni kívánják azokat a diákokat, akik középiskolások akarnak lenni.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés