Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Greens of Daisy - A természet kincsestára

Ár:
5.790 Ft
5.210 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
Várható szállítás: 2024. szeptember 12.
Sokan csupán vadvirágnak vagy zavaró gyomnak látnak egy sárgán virító pitypangot, egy kerítés mellett bokrosodó csalánt. Mások csak a tavasz igazi hírnökeként gyönyörködnek egy illatos orgonában, és nem is gondolnák, hogy a rózsa szirmaiból akár lekvár is készíthető. Nem így könyvünk szerzője, Bukovicsné Békefi Daisy, aki már gyerekkorában elmélyül…

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Sokan csupán vadvirágnak vagy zavaró gyomnak látnak egy sárgán virító pitypangot, egy kerítés mellett bokrosodó csalánt. Mások csak a tavasz igazi hírnökeként gyönyörködnek egy illatos orgonában, és nem is gondolnák, hogy a rózsa szirmaiból akár lekvár is készíthető. Nem így könyvünk szerzője, Bukovicsné Békefi Daisy, aki már gyerekkorában elmélyült a gyógyító és ehető vadnövények varázslatos világában. Legyen az a cukkini virága, vadsóska, árvácska vagy a sokrétű csalánlevél, számtalan gaznak tűnő egyszerű kerti növény rejt magában igazi kincseket, nem utolsósorban ínycsiklandó ízeket. A könyvben nem csak útmutatást és leírást találunk a legfontosabb gyógynövények felhasználását illetően, de több mint 33 ételrecepttel új színt vihetünk mindennapi ételeinkbe!
A szerző a Greens of Daisy márka névadója és alapítója, kertészmérnök, három gyermekes édesanya, Go Green nagykövet, követőinek száma több százezres nagyságrendű.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés