Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Identity Crisis: Meghasonlás

Ár:
8.995 Ft
Szerezhető hűségpontok: 450
Várható szállítás: 2024. október 23.
Az Igazság Ligája egyik tagjának felesége brutális gyilkosság áldozatává válik. Attól tartva, hogy szeretteik is a célkeresztbe kerülhetnek, minden szuperhős az elkövető nyomába ered. Azonban a szövevényes bűnügy felgöngyölítése közben számos rég eltemetett, sötét titok kerül a felszínre, amelyek azzal fenyegetnek, hogy megosztják és egymás ellen f...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Az Igazság Ligája egyik tagjának felesége brutális gyilkosság áldozatává válik. Attól tartva, hogy szeretteik is a célkeresztbe kerülhetnek, minden szuperhős az elkövető nyomába ered. Azonban a szövevényes bűnügy felgöngyölítése közben számos rég eltemetett, sötét titok kerül a felszínre, amelyek azzal fenyegetnek, hogy megosztják és egymás ellen fordítják a Liga tagjait, mielőtt még feltárhatnák a rejtélyes gyilkos valódi indítékait, és az igazságszolgáltatás elé állíthatnák.
A váratlan fordulatokban bővelkedő történet fájóan emberi bepillantást nyújt a szuperhősök életébe, és megmutatja, időnként milyen szörnyű árat kell fizetni egy helyes döntésért.

Ebben a reprezentatív gyűjteményes kötetben a DC-univerzum egyik legsikeresebb, legtöbbet emlegetett minisorozata kerül bemutatásra, amelynek hatása még évekkel később is formálta az ezt követő történéseket. Az elismert regényíró Brad Meltzer és a rajzoló Rags Morales nevével fémjelzett képregény a New York Times sikerlistáját is megjárta. A borítókon a fiatalon elhunyt Michael Turner (Superman/Batman) munkáit láthatjuk.


A kötet a teljes hétrészes Identity Crisis sorozatot tartalmazza.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés