Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Izrael és Petra - TOP10- Térkép melléklettel

Ár:
4.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 225
Várható szállítás: 2024. március 06.
Top10 útikalauzunk segítségével Izrael valamennyi kincse csak egy karnyújtásnyira kerül az olvasótól. A 10 LEG, legyen szó ókori zsinagógáról, templomokról, kolostorokról, múzeumokról, művészetről, strandokról, kültéri programokról vagy akár helyi specialitásokról. Minden fejezetben található 10, a térképen is megjelölt inspiráló tipp. Nagyobb lépt...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Top10 útikalauzunk segítségével Izrael valamennyi kincse csak egy karnyújtásnyira kerül az olvasótól. A 10 LEG, legyen szó ókori zsinagógáról, templomokról, kolostorokról, múzeumokról, művészetről, strandokról, kültéri programokról vagy akár helyi specialitásokról. Minden fejezetben található 10, a térképen is megjelölt inspiráló tipp. Nagyobb léptékű, összehajtható térkép Izraelről, Jeruzsálemről és Tel Avivról.

Szent helyek és tengerparti hedonizmus, ősi romok és Bauhaus épületek, sivatagi oázisok és galileai tavaszok - Izraelben és Petrában találkozik az ősrégi és a csúcs­technológia, egyesül a földi és az égi. A kitűnő ételek és borok révén elménk és szellemünk mellett érzékeink is kellő kényeztetésben részesülnek. Top 10 Izrael és Petra útikönyvünk segít mindezt felfedezni.

Top 10 útikönyvünk Izrael és Petra legjavát kínálja, a Holt-tenger ásványokban gazdag vizétől kezdve a Galileai-tengernél lévő ősi zsinagógákon át a csodás naba-teus romvárosig, Petráig. A tippek segítségével megtudhatjuk többek közt, hogy milyen ingyenes programok vannak, és hogyan kerülhetjük el a tömeget. A nyolc praktikus útleírást követve pedig gyorsan járhatjuk be a legjelentősebb látnivalók egy-egy csoportját. Mindezt hangulatos fotókkal és részletes térképekkel teletűzdelve meg is kapjuk a tökéletes zsebméretű útikönyvet.

Minden fejezet 10, fotóval ellátott inspiráló tippet tartalmaz, ezek mindegyike megtalálható a térképen is. A TOP 10 lista sorrendje nem jelez sem minőségi, sem népszerűségi osztályozást. A lista 10 eleme körülbelül azonos színvonalú. A borítón található, valamint az összehajtható térképeken is koordináták alapján kereshető meg az adott látnivaló.

Minden fejezetben TOP 10 műemléket és élményt ajánlunk. Bizonyára értékelik majd az egyes térségek térképeit is. Egy külön fejezetet szenteltünk Petrának. Az útikalauz végén praktikus tanácsokat találnak (érkezés, utazás, szállás), valamint két oldalon áttekinthetik a legfontosabb héber szavakat és kifejezéseket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés