Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kisgazdi-képző- Kutyanevelés iskolásoknak

Ár:
4.500 Ft
Szerezhető hűségpontok: 226
Várható szállítás: 2024. május 29.
Kutyaneveléskor az iskolások számtalan váratlan és sokszor ijesztő helyzettel szembesülnek: felugrálás, csipkedés, harapdálás, morgás, elrántás pórázon fogva. Rengeteg új érzés, új teendő, új probléma jár együtt a kölyökkutya-vállalással. A Kisgazdi-képző pont olyan, mint a kutyanevelés: könnyed, mégis elgondolkodtató, szórakoztató és gyakorlatias,...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Kutyaneveléskor az iskolások számtalan váratlan és sokszor ijesztő helyzettel szembesülnek: felugrálás, csipkedés, harapdálás, morgás, elrántás pórázon fogva. Rengeteg új érzés, új teendő, új probléma jár együtt a kölyökkutya-vállalással. A Kisgazdi-képző pont olyan, mint a kutyanevelés: könnyed, mégis elgondolkodtató, szórakoztató és gyakorlatias, részletekbe menő és szerethető.
Végig fogom majd a kezed: a kutya kiválasztásától a nevelés érdekes, izgalmas, olykor fárasztó, mégis nagyon szép felfedezőútján, amelynek végén kicsiből magabiztos nagy gazdivá válsz. A könyv segít a buktatók felismerésében, és megmutatja, hogyan fejlődj és szerezz egy életre szóló négylábú barátot.
Ösztönközpontú kutyanevelési módszeremet kutyák ezrein alkalmaztam már. Tudom, hogy minden kutya egyedi, mint a tied is, de ösztönlények, és, ha úgy kommunikálsz velük, ahogy a falkája vagy az anyja tenné, némi emberi leleményességgel megfűszerezve, szüleid se teszik ki a "buta" kutya szőrét. Gyors és biztos sikereket érhetsz el a nevelésben.
A kutyafuttaban.hu oldalamon rengeteg gazdinak segítettem írásban, hogy ne kerüljön kutyaszorítóba. Négy éven át, a saját szervezésű Kutyafuttában Napon, kutya sok gazdinak adtam élményt. A személyes tanácsadások alkalmával a családdal közösen oldjuk meg, hogy többet kutyabajuk se legyen. Előadásaimmal elérem, hogy ne csak a kutya rágódjon a csonton, hanem az ember is, a Gazdiképző tananyagon. Harminc év megfigyelését, tapasztalatát, tudását osztom meg veled, mert kutyával jobb ember lehetsz!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés