Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Losonczi Ágnes műhelyéből II.- Beszélgetések Losonczi Ágnessel

Ár:
5.000 Ft
Szerezhető hűségpontok: 251
Várható szállítás: 2024. szeptember 12.
Az iskolateremtő, Széchenyi-díjas szociológus, az MTA Szociológiai Kutatóintézetének egyik alapítója pályája során nemcsak jelentős - nem egy esetben úttörő - kutatásokat folytatott, és ezek eredményeit kötetekben bocsátotta közre, de számos alkalommal kapcsolódott be olyan dialógusokba, amelyek éppoly maradandókká váltak, mint tanulmányai és monog...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Az iskolateremtő, Széchenyi-díjas szociológus, az MTA Szociológiai Kutatóintézetének egyik alapítója pályája során nemcsak jelentős - nem egy esetben úttörő - kutatásokat folytatott, és ezek eredményeit kötetekben bocsátotta közre, de számos alkalommal kapcsolódott be olyan dialógusokba, amelyek éppoly maradandókká váltak, mint tanulmányai és monográfiái.

Mind a zeneszociológia, az életmódkutatás, az egészség alakulásának társadalmi feltételei, vagy a történelmi sorsfordulók lenyomata egyének és családok életén, felkeltette a szélesebb közönség érdeklődését is, és ennek nyomán interjúk mutatták be és "fordították le" tudományos eredményeit az érdeklődők számára. Napilapok, tudományos folyóiratok, rádió- és televízió-műsorok szereplője volt Losonczi Ágnes, s ennek során nemegyszer születtek olyan interjúk, amelyek érvényessége messze túlmutat a konkrét időszakon.

A Gondolat Kiadó az elmúlt évben adta közre Losonczi Ágnes eddig könyvben nem publikált tanulmányait, amelynek folytatásaként most a szerző beszélgetéseinek sorozata lát napvilágot, amelyek hasonló tematikát követnek, mint a tanulmánykötet írásai, de plasztikusabb, összetettebb képet adnak a vizsgált kérdéskörökről, felvetve ezek befogadásának esélyeit, társadalmi térbe helyezve az elvontnak tűnő tudományos dilemmákat, és gyakran rendkívül érdekes területekre "kalandozva". A beszélgetőtársak pedig sok esetben a magyar újságírás klasszikusai , s ez még izgalmasabbá teszi a dialógusokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés