Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nem beszélünk róla

Ár:
3.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 200
Várható szállítás: 2024. október 23.
Karen egy teljesen átlagos tizennégy éves kamasz életét éli..., akinek az ágyán egyszerre hever egy játék baba és a másnapra kikészített randiszett. De mostanában mi baja van mindenkinek? Nem lehetne felhagyni végre a titkolózással? Különben is, miért gondolják a felnőttek, hogy ha nem beszélünk róla, akkor a problémák nem is léteznek?

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Karen egy teljesen átlagos tizennégy éves kamasz életét éli… Pontosabban élné, ha a végzős év kihívásait nem nehezítené még tovább egy baleset következménye is.

És akkor a karanténról még nem is beszéltünk, ami, mint kiderül, nemcsak a végtelen lógásról, hanem mindenféle beadandókról és vécépucolásokról is szól. Meg egy külföldön ragadt anya és egy mostanában a megszokottnál többet idegeskedő apa vitáiról is.

Karen szobájába – ahol az ágyon egyszerre hever egy játék baba és a másnapra kikészített randiszett – aggasztóan sokszor hallatszanak be ezek a párbeszédek.
Mi baja mindenkinek? Nem lehetne felhagyni végre a titkolózással? Különben is, miért gondolják a felnőttek, hogy ha nem beszélünk róla, akkor a problémák nem is léteznek?

Solti Gyöngyi első ifjúsági regénye érzékenyen, éleslátóan, máskor fájóan ismerősen, de mégis humorosan jeleníti meg egy kamasz mindennapi vagy épp a legkevésbé sem mindennapi kihívásait.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés