Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Arteta Ágyúsai- Az Arsenal hihetetlen átalakulásának igaz története

Ár:
6.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 350
Várható szállítás: 2024. október 23.
2019 novemberében Unai Emery utolsó meccsén ült a bajnokságban csupán a nyolcadik helyen szerénykedő Arsenal kispadján. A másfél évvel korábban kinevezett spanyol képtelen volt Arsene Wenger örökébe lépni, érkezése óta a klub és a csapat is válságba került - a gárda elképzelés nélkül, pragmatikusan futballozott, az Európa-liga döntőjében súlyos ver...

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

2019 novemberében Unai Emery utolsó meccsén ült a bajnokságban csupán a nyolcadik helyen szerénykedő Arsenal kispadján. A másfél évvel korábban kinevezett spanyol képtelen volt Arsene Wenger örökébe lépni, érkezése óta a klub és a csapat is válságba került - a gárda elképzelés nélkül, pragmatikusan futballozott, az Európa-liga döntőjében súlyos vereséget szenvedett a Chelsea-től. Valamin változtatni kellett: szükség volt egy új emberre, aki új elképzeléseket hoz magával. Egy új vezérre.

Mikel Artetára.

Ebből a könyvből kiderül, hogyan formálta Mikel Arteta az Arsenalt a Premier League egyik legizgalmasabb, legrettegettebb csapatává. A korábban Pep Guardiola segítőjeként dolgozó egykori kiváló középpályás 2019 telén került vissza az Arsenalhoz, amelyet mára a bajnokesélyes együttesek közé emelt. A hosszú út során botrányok, egy világjárvány és szurkolói tüntetések nehezítették a csapat dolgát, amely FA-kupa-győzelmekkel igazolta, hogy jó irányba halad, a fiatal gárda pedig tavaly kis híján a Premier League aranyérmét is megszerezte. Ez a kötet egyedülálló betekintést enged Arteta munkájába, és segít megérteni, hogyan emelkedett a londoni klub a spanyol menedzser vezetésével középcsapatból újra a legnagyobbak közé.

A bennfentes kötetből részletesen megismerhetjük Arteta taktikai újításait, mérkőzés közbeni döntéseinek hátterét, az átigazolási időszak történéseit, és végigkövethetjük az emlékezetes 2022-23-as szezont - az Arteta Ágyúsai egy elképesztő felemelkedés története, a klubtörténet új fejezetének krónikája.

Charles Watts könyve 2023 augusztusában a Sunday Times bestseller-listáját is vezette.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés