Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Futball hackerek- Az adatanalízis művészete

Ár:
4.999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 250
Várható szállítás: 2024. szeptember 12.
Új lehetőségek. Modern futball.
A játék már nem csak a pályán dől el: a színfalak mögött zajló eseményeknek is nagy szerepük van. Az, hogy mi történik a tárgyalótermekben, sokkal inkább meghatározza a mérkőzések lefolyását, mint pár évvel ezelőtt. A futball igazi üzletággá nőtte ki magát, és nem könnyű lépést tartani a klubokkal, játékosokkal. Mecc…

Választható dobozok

Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet!

 
 

Sunny Hills

Black Casual

Foxy & Beary

Bearytale

Blossom Powder

Mild Bloom

 
 
Ezekbe a dobozokba tudjuk csomagolni a könyvet! Válassz:
Black Casual doboz Black Casual doboz
890 Ft
Mild Bloom doboz Mild Bloom doboz
890 Ft
Bearytale doboz Bearytale doboz
890 Ft
Sunny Hills doboz Sunny Hills doboz
890 Ft
Foxy & Beary doboz Foxy & Beary doboz
890 Ft
Blossom Powder doboz Blossom Powder doboz
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Új lehetőségek. Modern futball.
A játék már nem csak a pályán dől el: a színfalak mögött zajló eseményeknek is nagy szerepük van. Az, hogy mi történik a tárgyalótermekben, sokkal inkább meghatározza a mérkőzések lefolyását, mint pár évvel ezelőtt. A futball igazi üzletággá nőtte ki magát, és nem könnyű lépést tartani a klubokkal, játékosokkal. Meccstervre van szükség, fel kell építeni egy stratégiát, amely egyaránt működik és hoz hasznot a pályán, a játékban, valamint a pályán kívül, az üzletben.
A technológia hatása a futball esetében is érezhető. A játék digitalizálása révén immár képesek vagyunk analizálni a szerencse szerepét, láthatjuk, mi vezet egy adott csapatot győzelemre, illetve felmérhetjük a játékosok egyéni teljesítményét is, láthatóvá válnak a klubstratégiák, az edzésmódszerek. Ugyanakkor a médiavisszhang szerepe is jelentősen növekszik a digitalizáció miatt, befolyásolva a sportágat és annak imidzsét. Ez pedig megnyitja a teret a futballszakmában egy új, keményebb verseny létrejöttének. Lehetőséget ad mindenkinek, akinek hatalmában áll a játék átformálása: az újító szelleműnek, a lázadónak, aki hajlandó átvenni a vezetést... és persze a vagyonosaknak is.

Christoph Biermann kutatómunkája révén az eddigieknél sokkal átfogóbb képet kaphatunk a futball mai állásáról. Edzőkkel, pszichológusokkal, tudósokkal és menedzserekkel közösen mérte fel a sportág mai helyzetét, és szakértő szemmel prezentálja, Európától az Egyesült Államokig, hiteles képet adva mindarról, amit csak a játszma résztvevői ismernek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés